Guardiola îl distruge pe Mino Raiola: “Mă bucur că lumea a aflat secretul meu”

Sorin Dumitrescu   
in Fotbal international
06/04/2018, 20:19
Guardiola îl distruge pe Mino Raiola: “Mă bucur că lumea a aflat secretul meu”

Revista Fanatik / Septembrie - 48 de pagini, numai 5 lei
48 de pagini, numai 5 lei

Petre Cozma, răvăşit de eliberarea ucigașilor fiului: „Îi iau cu lopata!”
Acum la toate punctele de presă

Cu două săptămâni în urmă unul dintre cei mai influenţi agenţi de jucători din lume, italianul Mino Raiola, declanşa un atac deosebit de violent la adresa antrenorului liderului din Premier League, spaniolul Pep Guardiola. Raiola recunoaşte că tehnicianul născut în Catalonia este un meseriaş desăvârşit din punct de vedere profesional, însă ca şi caracter este zero.

“Guardiola este laş, este un câine. Se ascunde, nu are pic de curaj să înfrunte bărbăteşte pe cineva.” Raiola a căpătat această aversiune faţă de Guardiola ca urmare a experienţei nereuşite trăite cu ani în urmă la Barcelona de către una dintre vedetele care au colaborat cu el, suedezul Zlatan Ibrahimovic. Acesta nu s-a putut înţelege deloc cu Guardiola şi a fost nevoit să plece.

Guardiola, ironie cu multă fineţe

Timp de două săptămâni presa a aşteptat un răspuns din partea lui Pep, care însă nu a venit. Iată că vineri Guardiola s-a decis să dea replica. “Mă bucur că în sfârşit lumea a aflat secretul meu, faptul că sunt o persoană nesuferită. Dar am o întrebare, dacă aşa mă consideră el, atunci de ce în iarnă mi-a propus să îi iau la City pe Pogba şi pe Mkhtarian?

Nu era normal să îşi protejeze jucătorii în faţa unei astfel de persoane şi să mearga să îi propună acolo unde există antrenori care sunt pe placul lui? Iar asemănarea cu un câine e un lucru urât, care nu se face. Trebuie să avem respect pentru câini”. Guardiola a preferat aceste răspunsuri cu ironie fină, tocmai pentru a nu înteţi focul scandalului.

 

Închide ×