Manchester City îl vrea pe cel mai titrat jucător din lume. Are 40 de trofee câștigate

Sorin Dumitrescu   
în Premier League
11/07/2019, 17:16
Manchester City îl vrea pe cel mai titrat jucător din lume. Are 40 de trofee câștigate GALERIE FOTO
Dani Alves poate reveni la 36 de ani su comanda lui Pep Guardiola

Manchester City se gândește serios să îi ofere un contract, cel mai probabil pe un sezon, celui mai titrat jucător din lume, brazilianul Dani Alves, care are în palmares câștigate numai puțin de 40 de trofee, cu echipele de club și cu naționala țării sale. Dani Alves are 36 de ani, dar joacă la fel de bine ca atunci când avea cu zece mai puțin și îmbrăca tricoul Barcelonei.

Pep Guardiola îl vrea pe Dani Alves la Manchester City

Tocmai de la Barcelona începe și legătura unui posibil contract pentru un fotbalist foarte serios în activitatea sa, de unde și această capacitate de a rezista cu brio presiunii anilor, cu un joc foarte solid și foarte activ, Dani Alves fiind tipul de fundaș lateral căruia îi place mult să urce în atac, unde a și reușit câteva goluri de excepție.

La Barcelona Dani Alves a lucrat cu Pep Guardiola și între cei doi a existat o relație excelentă, brazilianul fiind impresionat de inovațiile tehnicianului catalan ,iar Guardiola de faptul că beneficia de un fundaș care făcea la fel de bine ambele faze. Drumurile însă s-au despărțit după ce Guardiola a plecat la Bayern Munchen. Dani Alves a mai continuat o bucată de vreme pe Nou Camp, apoi a plecat la Juventus și de acolo la PSG.

Dani Alves, omul cu 40 de titluri în carieră

Nu s-au mai văzut din perioada Barcelona

Însă relația bună s-a păstrat, ca și respectul. Recent, Dani Alves a reușit să devin campion al Americii cu Brazilia și după despărțirea de PSG a anunțat că nu are nici cea mai mică intenție de a se retrage, așteptând oferte, în special din Europa. La 36 de ani Dani Alves nu vrea să scadă nivelul la care a jucat până acum și așteaptă doar cluburi cu pedigree.

Și Pep Guardiola știe ce poate Dani Alves, încât The Daily Mirror scrie că deși a dat anul trecut o căruță de bani pe Kay Walker antrenorul catalan este foarte tentat să ia un jucător liber de valoarea lui Dani Alves. Așa încât este foarte probabil ca în următoarele zile să îi facă această propunere, pe care sigur brazilianul o va accepta fie și pentru că va lucra din nou cu Guardiola.

Închide ×