Sport

Pep Guardiola, în lacrimi după al 4-lea său titlu în Premier League! Schimbările sale geniale au rezolvat meciul în doar 5 minute. Video

Manchester City este noua campioană a Angliei. A fost un final de infarct în Premier League, iar echipa lui Guardiola a revenit de la 0-2 la 3-2 graţie jucătorilor introduşi în teren de antrenorul catalan.
22.05.2022 | 20:16
Pep Guardiola in lacrimi dupa al 4lea sau titlu in Premier League Schimbarile sale geniale au rezolvat meciul in doar 5 minute Video
Pep Guardiola, în lacrimi la finalul meciului. Sursa foto: captură TV
ADVERTISEMENT

A fost o ultimă etapă de infarct în Premier League. Manchester City a câştigat cu 3-2 meciul împotriva celor de la Aston Villa şi s-a încoronat campioană pentru a patra oară în ultimii cinci ani. Liverpool s-a impus cu 3-1 în faţa lui Wolves, dar nu a fost de ajuns.

Pep Guardiola, în lacrimi după al 4-lea său titlu în Premier League!

Meciul cu Aston Villa a avut o desfăşurare incredibilă. Echipa lui Steven Gerrard s-a desprins la 2-0 în minutul 70, spre stupoarea celor de pe Ettihad. Însă, Pep Guardiola a făcut schimbări geniale, care aveau să schimbe soarta meciului.

ADVERTISEMENT

La începutul celei de a doua reprize au fost introduşi pe rând Zinchenko, Sterling şi Gundogan. Cei trei au avut un rol hotărâtor în revenirea de senzaţie a celor de la Manchester City, când toate privirile se întorceau spre Anfield Road.

Manchester City, trei goluri în cinci minute pentru titlu!

Manchester City a reuşit să marcheze de trei ori în cinci minute. Gundogan a dat startul “remontadei” în minutul 76 din pasa lui Sterling. Doar două minute mai târziu, Rodri a făcut 2-2 din pasa lui Zinchenko.

ADVERTISEMENT

Egalul nu era de ajuns, iar Manchester City a pornit un adevărat uragan spre poarta lui Olsen. În minutul 81, Gundogan a adus fericirea pe Ettihad, reuşind să înscrie golul de 3-2 şi cel care avea să asigure titlul de campioană.

Manchester City a rezistat în ultimele 10 minute şi în momentul în care Michael Oliver a fluierat finalul meciului, Pep Guardiola a izbucnit în lacrimi după al patrulea său titlu câştigat în Premier League.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO: 

Liverpool nu a trecut niciodată pe primul loc!

Interesant este că, deşi Manchester City a fost condusă până în minutul 78 de Aston Villa, cei de la Liverpool nu au trecut niciodată pe primul loc. “Cormoranii” au avut de tras împotriva lui Wolverhampton.

Neto a deschis scorul în minutul 3 pentru oaspeţi, iar elevii lui Klopp au alegat după egalare. Mane a făcut 1-1 în minutul 24 după o pasă genială a lui Tiago Alcantara, însă meciul a rămas foarte echilibrat.

ADVERTISEMENT

“Cormoranii” s-au desprins de Wolves doar după ce City a intrat la conducere

La 2-0 pentru Aston Villa privirile tuturor se îndreptau spre Anfield, acolo unde “cormoranii” nu reuşeau să înscrie golul care să îi trimită pe primul loc. Manchester City era la pământ şi părea că singura speranţă este remiza de pe Anfield.

Manchester City a întors scorul, iar Liverpool a marcat golul de 2-1 abia la 3-2 pentru “cetăţeni”. A marcat Salah în minutul 84. Ulterior a înscris şi Robertson în minutul 89, dar nu mai conta. Titlul era adjudecat de City.

  • 4 titluri are Pep Guardiola alături de Manchester City
  • 1 punct avans are Manchester City la finalul sezonului în comparaţie cu Liverpool
ADVERTISEMENT