Fotbal international

Pep Guardiola, încrezător înaintea verdictului de la TAS: „Cred cu tărie că Manchester City va câștiga procesul!”

05.07.2020 | 13:56
Pep Guardiola increzator inaintea verdictului de la TAS Cred cu tarie ca Manchester City va castiga procesul
ADVERTISEMENT

Pep Guardiola a vorbit despre procesul pe care Manchester City îl are la TAS, în privința excluderii din competițiile europene.

Tehnicianul lui Manchester City este încrezător că decizia de la TAS va fi în favoarea „cetățenilor”, iar echipa sa va participa și în sezonul viitor în Liga Campionilor.

ADVERTISEMENT

Părțile implicate au fost deja audiate, iar verdictul se va da pe 13 iulie, atunci când Manchester City va afla dacă va putea sau nu să concureze și în sezoanele viitoare în competițiile europene.

Pep Guardiola, încrezător înaintea verdictului TAS

Pep Guardiola a vorbit înaintea verdictului TAS și crede că Manchester City va avea câștig de cauză: Suntem pregătiți.

ADVERTISEMENT

Am foarte multă încredere în persoanele din club și cred cu tărie că ne va fi permis să jucăm în Champions League, vrem foarte mult să participăm anii următori.

Pe 13 iulie, vom afla rezultatul procesului, sper, pentru toți cei de aici, să ne fie favorabil”, a mai spus Pep Guardiola.

ADVERTISEMENT

Guardiola a refuzat prelungirea contractului cu Manchester City

Între timp, Pep Guardiola a refuzat prelungirea contractului cu Manchester City, care mai e valabil până în 2021. Decizia finală pe care tehnicianul o va lua ține foarte mult de deciza celor de la TAS.

Şeicii de la Manchester City vor face tot ceea ce le stă în putinţă să-l convingă pe Guardiola să-şi extindă perioada de contract, fiind mulţumiţi de performanţele echipei în mandatul spaniolului.

ADVERTISEMENT

Sub comanda lui Guardiola, în cele aproape 4 sezoane scurse, Manchester City a câştigat de două ori Premier League, o Cupa Angliei, de trei ori Cupa Ligii şi de două ori Supercupa Angliei. În Liga Campionilor, a pierdut pe rând în optimi (Monaco, 2017), sferturi (Liverpool 2018 şi Tottenham 2019), iar acum are 2-1 după turul optimilor cu Real Madrid, în deplasare.

De-a lungul anilor, Pep Guardiola a antrenat doar trei echipe, și anume Barcelona, Bayern Munchen și Manchester City.

  • 49 de ani a împlinit Pep Guardiola pe 18 ianuarie
ADVERTISEMENT