Nicio categorie

Pep Guardiola, în LACRIMI! Cel mai valoros jucător al lui Bayern s-a accidentat şi va lipsi 3 luni

UPDATE 16:30 / Philipp Lahm are o fractură la gleznă şi absenţa de 3 luni e confirmată şi de surse din cadrul clubului Bayern Munchen, anunţă presa germană. ...
Autor: Marian Popovici | 18.11.2014 | 16:04

UPDATE 16:30 / Philipp Lahm are o fractură la gleznă şi absenţa de 3 luni e confirmată şi de surse din cadrul clubului Bayern Munchen, anunţă presa germană. 

Cel mai important jucător al lui Bayern Munchen, Philipp Lahm s-a accidentat în antrenamentul de marţi al echipei şi presa germană estimează că va lipsi 3 luni de pe terenul de joc. 

Clubul nu a oferit prea multe detalii referitoare la accidentarea germanului, însă au precizat că “leziunea este serioasă” şi  vor face investigaţii amănunţite. Lahm este unul dintre cei jucătorii de bază de la Bayern, germanul fiind transformat de Pep Guardiola din fundaş de bandă în mijlocaş la închidere.

După ce a cîştigat campionatul mondial, Philipp Lahm şi-a anunţat retragerea de la echipa naţională din postura de căpitan al echipei. Mijlocaşul în vîrstă de 31 de ani este aşteptat să se întoarcă pe teren în luna februarie, anunţă nemţii. Lui Pep Guardiola îi va fi greu să îi găsească un înlocuitor lui Philipp Lahm, germanul fiind cel mai important om al bavarezilor în ultimele sezoane.

lahm

202904_heroa

 

P: Înregistreaza-te acum la Sportingbet si primesti un Free Bet de 400 lei!

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!