Fotbal international

Pep Guardiola nu a fost impresionat de recordul bătut de Sergio Aguero: „Lionel Messi este cel mai bun număr patru, cinci, șase, nouă, zece!”. VIDEO

13.01.2020 | 09:18
Pep Guardiola nu a fost impresionat de recordul batut de Sergio Aguero Lionel Messi este cel mai bun numar patru cinci sase noua zece VIDEO
ADVERTISEMENT

Sergio Aguero a devenit cel mai bun marcatori străin din istoria Premier League după hattrick-ul reușit în meciul cu Aston Villa, însă Pep Guardiola a fost ferm pe poziții în momentul în care a fost întrebat cine este cel mai valoros atacant cu care a lucrat, Lionel Messi fiind de neînlocuit.

„Messi este cel mai bun”

Manchester City a câștigat cu 6-1 meciul cu Aston Villa, din etapa a 22-a din Premier League, iar Sergio Aguero, după cele trei goluri înscrise, a devenit cel mai bun marcator străin din istoria primei ligi engleze, cu 177 de goluri, depășindu-l pe Thierry Henry.

ADVERTISEMENT

La finalul meciului de duminică, Pep Guardiola a fost întrebat dacă Aguero este cel mai bun atacant pe care l-a antrenat, iar răspunsul a venit instant: „Messi este cel mai bun”. Antrenorul spaniol a continuat discursul laudativ la adresa jucătorului cu care a colaborat la Barcelona, susținând că este cel mai bun pe orice post.

  • 4 ani a lucrat Pep Guardiola cu Lionel Messi la Barcelona

Cel mai bun este Lionel Messi. El este cel mai bun număr nouă, număr zece, număr unsprezece, număr șapte, număr șase, număr cinci, număr patru! Dar Sergio Aguero este, cu siguranță, unul dintre cei mai buni”, a declarat Pep Guardiola după victoria cu Aston Villa.

ADVERTISEMENT

Manchester City a revenit pe locul doi

Manchester City a profitat de înfrângerea surprinzătoare suferită de Leicester cu Southampton, venită la două luni de la meciul tur pe care „vulpile” l-au câștigat cu 9-0, și a revenit pe locul doi în Premier League.

Distanța față de Liverpool rămâne, totuși, foarte mare, formația lui Jurgen Klopp fiind pe primul loc la 14 puncte de „cetățeni”.

ADVERTISEMENT

Manchester City nu are o misiune ușoară nici în optimile Champions League, întâlnit Real Madrid în dublă manșă, pe 26 februarie, respectiv 17 martie.

  • 14 puncte despart Manchester City de liderul din Premier League, Liverpool