Fotbal international

Pep Guardiola nu se mai gândește la Lionel Messi: „Cred că își va încheia cariera la Barcelona”

07.02.2020 | 18:00
Pep Guardiola nu se mai gandeste la Lionel Messi Cred ca isi va incheia cariera la Barcelona
ADVERTISEMENT

De-a lungul timpului s-a zvonit mult despre dorința lui Pep Guardiola de a-l aduce pe Lionel Messi, fostul său elev de la FC Barcelona, la Manchester City. Tehnicianul spaniol și-a luat gândul de la starul argentinian și a declarat că nu există nicio opțiune pentru un posibil transfer al lui Messi pe „Etihad”.

Pep Guardiola și-a luat gândul de la Messi

Pep Guardiola a explicat că nu se mai gândește să-l transfere pe Lionel Messi și că nu există vreo dorință din partea lui să o părăsească pe Manchester City: „Nu avem nicio opțiune pentru transferul lui Messi. Este jucătorul Barcelonei și dorința mea este să rămân aici (n.r.- Manchester City). Cred că își va încheia cariera acolo”.

ADVERTISEMENT

Antrenorul spaniol a declarat de-a lungul anilor că cea mai bună colaborare pe care a avut-o cu un jucător, în cariera sa de antrenor, a fost cu Lionel Messi, când Pep o pregătea pe Barcelona.

„Liverpool e deja campioană”

Pep Guardiola s-a resemnat și cu gândul de a câștiga Premier League, dar speră să cucerească restul competițiilor din care „cetățenii” fac parte. Antrenorul lui Manchester City a mărturisit că diferența de puncte dintre echipa sa și Liverpool, liderii din Anglia, este prea mare și nu mai are cum să recupereze punctele pierdute.

ADVERTISEMENT

„De azi înainte scopul nostru e să câștigăm restul competițiilor rămase de disputat și să ne calificăm în Liga Campionilor. Liverpool e prea departe, sunt de neoprit. Ei au multe puncte, noi pierdem puncte, la fel cum am pățit și astăzi.

Se temeau că Manchster City va face iarăși 100 de puncte, au spus că trebuie oprită. În acest moment, grijile lor se vor îndrepta spre Liverpool”, a declarat Pep Guardiola.

ADVERTISEMENT
  • 49 de ani a împlinit Pep Guardiola pe 18 ianuarie