Fotbal international

Pep Guardiola nu transferă nimic în iarnă! Manchester City are 5 jucători accidentați

24.11.2018 | 15:44
Pep Guardiola nu transfera nimic in iarna Manchester City are 5 jucatori accidentati

Manchester City nu va transfera niciun jucător în perioada de transferuri din iarnă. Cel puțin așa spune Pep Guardiola, care și-a anunțat șefii că nu are nevoie de banii lor în următoarea perioadă. Întrebat dacă va pleca sau va veni vreun jucător antrenorul spaniol a fost mai mult decât vehement. “Nu, nu, nu! În ianuarie nu vom aduce nimic. Nu vom cheltui niciun ban. Sunt foarte fericit cu lotul pe care îl am. Jucătorii își vor reveni după accidentări.”, a spus tehnicianul lui Manchester City.

În urmă cu o lună Guadiola spunea că echipa lui nu este pregătită să câștige Liga Campinilor și cu toate astea tehnicianul spaniol nu vrea să își completeze lotul. Sergio Aguero, care de curând și-a vopsit părul ,este convins că Manchester City va putea să își apere titlul. Ar fi prima oară în 10 ani când o echipă ar reuși așa ceva în Premier League. “Depinde doar de noi, dacă reușim să ne menținem concentrarea la obiectivele noaste, putem să ieșim campioni și în acest sezon”, a spus argentinianul.

Pep Guardiola nu face transferuri în iarnă! Manchester City are 5 accidentați

Chiar dacă Pep Guardiola nu vrea transferuri, Manchester City va avea viață grea, pentru că luptă în acest sezon pentru toate trofeele. Chiar și așa Pep crede că echipa sa este pregătită să câștige tot. Când am făcut lotul, în vară, asta a fost ideea. Să nu aducem pe nimeni în ianuarie, decât în cazuri extreme. Dar am un lot numeros și mulți jucători care nu au loc să joace, deși am mare încredere în ei. Ei cred că eu nu îi plac, dar nu e deloc așa. Am mare încredere în toți jucătorii. În toți!”, a declarat antrenorul spaniol.

Kevin de Bruyne, unul dintre jucătorii accidentați ai lui Manchester City

Campioana Angliei are infirmeria destul de aglomerată. Mendy, Kevin de Bruyne, Bernardo Silva şi Claudio Bravo sunt în acest moment accidentați, dar Pep Guardiola nici nu vrea să audă de completarea lotului în această iarnă. Manchester City este pe primul loc în Premier League cu 32 de puncte după 12 etape, cu 2 puncte peste Liverpool și 4 mai mult ca Chelsea.

  • 67.800.000 de euro a cheltuit Manchester City în vară doar pentru transferul lui Riyad Mahrez