Sport

Pep Guardiola, prezent pe Camp Nou la derby-ul Barcelona – Real Madrid. De cine a fost însoțit pe stadion

Pep Guardiola a revenit pe Camp Nou, dar doar ca spectator la marele derby Barcelona - Real Madrid, din etapa a 26-a din La Liga.
19.03.2023 | 22:40
Pep Guardiola prezent pe Camp Nou la derbyul Barcelona  Real Madrid De cine a fost insotit pe stadion
Pep Guardiola a revenit pe Camp Nou, dar doar ca spectator la marele derby Barcelona - Real Madrid, din etapa a 26-a din La Liga. Sursă foto: Twitter
ADVERTISEMENT

Tehnicianul care se află pe banca tehnică a lui Manchester City din vara anului 2016 nu a negat niciodată faptul că marea sa iubire va rămâne pentru totdeauna formația catalană, acolo unde a jucat și a antrenat.

Pep Guardiola a venit pe Camp Nou pentru Barcelona – Real Madrid

Profitând de faptul că ”cetățenii” au jucat sâmbătă și s-au calificat lejer în semifinalele Cupei Angliei, Pep Guardiola a decis să dea o fugă acasă pentru a fi prezent pe Camp Nou la derby-ul Barcelona – Real Madrid.

ADVERTISEMENT

Tehnicianul a venit la stadion însoțit de văduva mentorului și marelui său prieten Johan Cruyff și au urmărit împreună El Clasico. Guardiola și Danny au rămas în relații foarte bune și după ce marele fotbalist și antrenor olandez a decedat în urmă cu șapte ani.

Pep a cunoscut cele mai mari realizări din cariera de antrenor pe banca Barcelonei, în perioada când pentru catalani juca și Leo Messi. De fiecare dată când are ocazia, antrenorul vorbește în termeni laudativi despre argentinian.

ADVERTISEMENT

De altfel, el a ținut să glumească în momentul în care a fost întrebat de ce l-a schimbat pe Erling Haaland în meciul Manchester City – RB Leipzig 7-0, din Champions League, deși norvegianul marcase 5 goluri și a spus că i-a fost teamă ca atacantul său să nu-i doboare recordul lui Messi.

De ce se consideră Guardiola un ratat

Pep Guardiola nu este la prima declarație memorabilă în ultimele zile. Tot după victoria cu Leipzig, el s-a arătat nemulțumit pentru că idolul său, actrița Julia Roberts, o susține pe marea rivală Manchester United.

ADVERTISEMENT

”Julia Roberts cu ani în urmă a venit la Manchester. Nu în anii 90′ când Sir Alex Ferguson câștiga titluri. Ea a venit în perioada în care eram mai buni decât United, în acești patru-cinci ani, nu?

Și a mers să viziteze Manchester United. Ea nu a venit să ne vadă. De aceea, chiar dacă voi câștiga Liga Campionilor, nu se va compara cu faptul că Julia Roberts a venit la Manchester și nu a venit să ne vadă”, a spus Guardiola.

ADVERTISEMENT

Astfel, Pep Guardiola a precizat că toate rezultatele de pe banca lui Manchester City vor fi un eșec. Alături de Julia Roberts, printre idolii lui Pep Guardiola se numără legenda golfului Tiger Woods și baschetbalistul Michael Jordan. În 2016, când actrița de la Hollywood a călătorit la Manchester, a preferat să viziteze Old Trafford și nu Etihad Stadium.

ADVERTISEMENT