Premier League

Pep Guardiola, reacție genială despre golul lui Vincent Kompany! Moment de sinceritate incredibil. VIDEO

07.05.2019 | 12:07
Pep Guardiola reactie geniala despre golul lui Vincent Kompany Moment de sinceritate incredibil VIDEO

Antrenorul Pep Guardiola a avut o reacție genială când a vorbit despre golul decisiv reușit de Vincent Kompany în meciul pe care Manchester City l-a câștigat cu Leicester City, scor 1-0, în etapa cu numărul 37 din Premier League. ”Cetățenii” au revenit în fruntea clasamentului și cu o etapă înaintea finalului de sezon au un punct mai mult decât rivala FC Liverpool.

Pep Guardiola, reacție genială despre golul lui Vincent Kompany: ”Nu trage! Pasează, pasează!”

La interviul acordat imediat după meci, Pep Guardiola a avut o reacție genială atunci când a fost întrebat de reporterul postului Sky Sports la ce s-a gândit atunci când l-a văzut pe Vincent Kompany că se pregătește să șuteze. ”Nu trage! Pasează, pasează!”, a declarat extrem de sincer tehnicianul spaniol despre golul reușit de fundașul belgian care ar putea fi decisiv în lupta la titlu.

”Dar a luat decizia perfectă! Sincer, nu prea am fost încrezător că poate să reușească. Dar, am mai spus-o, fotbaliștii sunt artiștii, ei decid într-o fracțiune de secundă. Important e că trebuie să crezi că poți să înscrii. Kompany a fost foarte încrezător, de asta ne-a ajutat să câștigăm meciul”, a mai spus Pep Guardiola la finalul întâlnirii de pe Etihad Stadium.

Pep Guardiola sărbătorind golul marcat de Vincent Kompany în meciul Manchester City - Leicester
Pep Guardiola sărbătorind golul marcat de Vincent Kompany în meciul Manchester City – Leicester

Kompany, omul golurilor decisive

Manchester City a învins Leicester City cu scorul de 1-0, în ultimul meci al etapei cu numărul 37 din Premier League. Unicul gol al întâlnirii a fost marcat de căpitanul Vincent Kompany cu un șut ded excepție de la 25 de metri. Fundașul belgian este omul golurilor decisive pentru ”cetățeni”, el fiind unul dintre artizanii titlului cucerit în sezonul 2011-2012 printr-o reușită în derby-ul cu Manchester United.

Titlul în acest sezon de Premier League se va decide în ultima etapă, în care toate meciurile se vor juca duminică, 12 mai, de la ora 17:00. Pentru a cuceri titlul, Manchester City are nevoie de o victorie pe terenul formației lui Florin Andone, Brighton & Hove Albion. Orice pas greșit al ”cetățenilor” poate duce trofeul pe Anfield Road, acolo unde FC Liverpool primește vizita echipei Wolverhampton Wanderers.