Fotbal international

Ce salariu va câştiga Pep Guardiola la Manchester City! Şeicii îl îngroapă în bani cu o ofertă astronomică

20.05.2019 | 09:24
Ce salariu va castiga Pep Guardiola la Manchester City Seicii il ingroapa in bani cu o oferta astronomica

Pep Guardiola va fi recompensat după tripla istorică obţinută cu Manchester City în actualul sezon. “Cetăţenii” au câştigat campionatul, FA Cup şi Cupa Ligii, iar şeicii sunt pregătiţi să-i ofere prelungirea contractului antrenorului spaniol, urmând să primească o ofertă în zilele următoare.

Pep Guardiola, recompensat după tripla istorică obţinută cu Manchester City. 100.000.000 de lire în cinci ani

Pep Guardiola va fi recompensat după tripla istorică obţinută cu Manchester City, iar conducătorii clubului de pe “Etihad” nu vor să-l piardă pe antrenorul de 48 de ani. Spaniolul mai are contract până în vara anului 2021 şi câştigă în prezent 15.000.000 de lire sterline pe sezon. The Sun a anunţat că şeicii au venit cu o ofertă salarială superioară, iar Pep ar putea să câştige 20.000.000 de lire pe an dacă îşi va pune semnătura pe prelungirea contractului.

Mai exact, şeicii arabi pun pe masă un contract care se va întinde până în vara anului 2024, Pep Guardiola urmând să câştige peste 100.000.000 de lire sterline în următorii cinci ani. Dacă va accepta oferta, antrenorul spaniol va bifa cel mai lung mandat din cariera lui de antrenor.

Pep Guardiola, recompensat după tripla istorică obţinută cu Manchester City (sursă foto: hepta.ro)
Pep Guardiola, recompensat după tripla istorică obţinută cu Manchester City (sursă foto: hepta.ro)

Pep Guardiola, deschis la discuţii: “Nu plec nicăieri”

Până în prezent, Pep Guardiola a stat patru sezoane pe banca tehnică a Barcelonei, acesta fiind cel mai lung mandat din carieră. La Manchester City, spaniolul îşi va egala recordul în stagiunea viitoare din Premier League. Antrenorul de 48 de ani a declarat recent că nu are de gând să plece de la Manchester City, fiind mulţumit de munca la formaţia de pe “Etihad”.

“O să mai antrenez aici încă două sezoane, dacă şi conducătorii mă vor. Sunt mulţumit cu munca mea de aici şi le transmit fanilor că nu plec nicăieri”, a declarat recent Pep Guardiola. Spaniolul o antrenează pe Manchester City din vara anului 2016, reuşind să câştige şase trofee, două dintre acestea titlurile de campion al Angliei.

Vrea un nou titlu în Premier League şi în sezonul viitor

Manchester City a dominat Premier League în ultimele două sezoane, formaţia antreantă de Pep Guardiola câştigând de fiecare dată titlul. Antrenorul spniol a anunţat hegemonia, iar după triumful de la finalul actualului sezon a declarat că poate să obţină din nou trofeul în prima ligă din Anglia.

“Sezonul viitor vom fi mai puternici. Simt că putem să câştigăm trofeul şi anul următor. Am obţinut 198 de puncte în două sezoane, ceea ce este incredibil. Ca să câştigăm titlul am trebuit să obţinem 14 victorii la rând, iar Liverpool ne-a ajutat să fim concentraţi”, a susţinut Pep Guardiola.