Fotbal international

Pep Guardiola şi-a ales favorita în Bayern Munchen – Liverpool: “Am mulţi prieteni acolo”

13.03.2019 | 17:49
Pep Guardiola sia ales favorita in Bayern Munchen  Liverpool Am multi prieteni acolo

Pep Guardiola şi-a ales favorita în meciul Bayern Munchen – Liverpool, din manşa retur a optimilor de finală ale Ligii Campionilor. Antrenorul spaniol a calificat-o pe Manchester City în sferturile UEFA Champions League şi are timp să urmărească duelul dintre fosta echipă pe care a antrenat-o între 2013 şi 2016 şi principala adversară din campionat la câştigarea titlului în Premier League.

Pep Guardiola şi-a ales favorita în Bayern Munchen – Liverpool. Îi vrea pe bavarezi în sferturi

Pep Guardiola şi-a ales favorita în Bayern Munchen – Liverpool şi a anunţat că îşi doreşte ca bavarezii să se califice în sferturile de finală ale Ligii Campionilor. “Bayern Munchen, în mod clar. Îmi pare rău pentru fanii englezi, dar vreau ca Bayern să se califice. Iubesc oraşul şi Bavaria, încă am mulţi priteni acolo. Mi-au acordat oportunitatea să petrec trei ani incredibili în Germania”, a declarat Pep Guardiola la conferinţa de presă de la finalul meciului Manchester City – Schalke 7-0.

În cazul în care Bayern Munchen va obţine calificarea în sferturile de finală ale Ligii Campionilor, Pep Guardiola şi-ar putea întâlni fosta echipă. Tragerea la sorţi pentru următoarea fază din UEFA Champions League va avea loc vineri, 15 martie, de la ora 13:00.

Pep Guardiola şi-a ales favorita în Bayern Munchen - Liverpool
Pep Guardiola şi-a ales favorita în Bayern Munchen – Liverpool

Ce problemă poate avea Pep Guardiola dacă Liverpool este eliminată în optimi

Pep Guardiola îşi doreşte ca Liverpool să fie eliminată în optimile de finală ale Ligii Campionilor, dar acest scenariu i-ar putea da peste cap calculele în lupta la titlu din Premier League. Cu opt etape înainte de finalul sezonului, Manchester City ocupă primul loc, cu un avans de un punct în faţa “cormoranilor”.

Dacă Liverpool va fi eliminată din Liga Campionilor, formaţia antrenată de Jurgen Klopp se va concentra doar pe lupta din campionat, în timp ce Manchester City va avea cel puţin încă două meciuri de jucat în Liga Campionilor. Fanii “cetăţenilor” visează ca favoriţii să câştige Premier League, Cupa Angliei şi UEFA Champions League, după ce au triumfat şi în Cupa Ligii.