Fotbal international

Pep Guardiola și-a ieșit din minți la derby-ul cu Manchester United! Antrenorul lui City s-a răstit la arbitrul partidei pentru un penalty neacordat. VIDEO

07.12.2019 | 20:42
Pep Guardiola sia iesit din minti la derbyul cu Manchester United Antrenorul lui City sa rastit la arbitrul partidei pentru un penalty neacordat VIDEO
ADVERTISEMENT

Pep Guardiola și-a ieșit din minți, după ce arbitrul partidei Manchester City – Manchester United i-a refuzat un penalty clar, în urma unui henț făcut de Fred în interiorul careului. Tehnicianul spaniol i-a reproșat „centralului” că a avut două lovituri de pedeapsă neacordate. Pep i-a transmis niște vorbe arbitrului în timp ce se îndrepta spre vestiar.

Guardiola și-a ieșit din minți, după ce arbitrul i-a refuzat un penalty

Pep Guardiola nu a mai rezistat și i-a transmis arbitrului niște vorbe în timp ce se îndrepta spre vestiar. City nu a primit un penalty la o fază controversată, mai exact în minutul 45+1, când arbitrul de la derby-ul dintre Manchester City și Manchester United nu a dictat un penalty clar, după un henț făcut de Fred în interiorul careului.

ADVERTISEMENT

Pep i-a reproșat arbitrului că nu i-a dat două penalty-uri perfect valabile. Totuși, faza la care jucătorii „cetățenilor” au cerut lovitură de pedeapsă a fost analizată în camera VAR, însă decizia a fost în favoare trupei lui Ole Gunnar Solskjaer.

Chiar și la întoarcerea de la cabine, camerele l-au surprins pe Guardiola în timp ce se certa cu arbitrul asistent, reproșându-i penalty-ul neacordat la sfârșitul primei reprize.

ADVERTISEMENT

Guardiola a fost nervos și la meciul cu Liverpool

Imediat după meciul cu Liverpool (1-3), Guardiola s-a dus direct către arbitru și i-a mulțumit, într-un mod ironic, pentru că nu a primit două lovituri de la 11 metri. tot de două penalty-uri a fost vorba și în prima repriză a partidei contra „diavolilor roșii”, însă hențul făcut de Fred i-a pus capac spaniolului.

„Întrebați-l pe arbitrul Mike Riley și pe oamenii lui dacă e penalty. Mergeți la ei la ușă, bateți și vedeți ce spun. Într-o zi e henț, în altă zi nu e. Nu mă întrebați pe mine”, a declarat Pep Guardiola la sfârșitul duelului cu Liverpool.

ADVERTISEMENT

„Am arătat de ce suntem campioana Angliei. Sunt mândru de echipa mea. Am jucat foarte bine pe acest stadion, contra cele mai bune echipe din Europa. Sunt mai mândru ca niciodată. A fost incredibil”, a ținut să precizeze tehnicianul spaniol.

Duelul cu Manchester United este cu atât mai important cu cât Liverpool a reușit să câștige în deplasarea de la Bournemouth (3-0) și se poate distanța și mai mult în lupta pentru titlu din Premier League.

ADVERTISEMENT

Manchester City își propune în acest sezon să câștige Champions League, iar Pep și-ar dori să cucerească din nou trofeul, mai ales că de la plecarea sa de pe banca tehnică a Barcelonei nu a mai reușit să câștige Liga Campionilor.

  • 48 de ani a împlinit Pep Guardiola pe 8 ianuarie
ADVERTISEMENT