Fotbal international

VIDEO. Nebunie! Atleti e în FINALĂ Simeone L-A SCOS pe Guardiola

UPDATE, ora 23:49 / Bayern Munchen a cîştigat acasă cu Atletico Madrid, scor 2-1, dar este o victorie tristă pentru bavarezi. Atletico s-a calificat datorită golului marcat în deplasare de...
04.05.2016 | 00:01
VIDEO Nebunie Atleti e in FINALA Simeone LA SCOS pe Guardiola
ADVERTISEMENT

UPDATE, ora 23:49 / Bayern Munchen a cîştigat acasă cu Atletico Madrid, scor 2-1, dar este o victorie tristă pentru bavarezi. Atletico s-a calificat datorită golului marcat în deplasare de Antoine Griezmann, minutul 54. Pep Guardiola a fost eliminat pentru a treia oară consecutiv de o echipă din Spania, după Real Madrid şi Barcelona în anii precedenţi. Simeone visează din nou la prima Ligă a Campionilor, după ce a pierdut dramatic finala cu Real Madrid, în 2014. Miercuri se joacă a doua finală a Ligii Campionilor, între Real Madrid şi Manchester City, pe Santiago Bernabeu. A fost 0-0 în Anglia.

BAYERN MUNCHEN – ATLETICO MADRID 2-1 (Alonso 31, Lewandowski 74 / Griezmann 54)

VEZI VIDEO

* Muller, în minutul 34, a ratat o lovitură de pedeapsă.

* Torres a ratat şi el o lovitură de pedeapsă în minutul 84.

VEZI AICI LIVE VIDEO PARTIDA BAYERN MUNCHEN – ATLETICO MADRID

Capture

Bayern – Atletico, marţi, 3 mai, 21:45, Dolce Sport 1.

Ce duel frumos! Între Guardiola, omul care a propus „fobalul şampanie”, şi Simeone, care… sparge sticla. Şi mare greşeală ar face oricine crede că vreunul dintre cei doi este de criticat. Deşi poate amîndoi plictisesc, fiecare în felul lui.

ADVERTISEMENT

Pep plimbă mingea pînă îţi obosesc ochii să o mai caute, iar Diego o bubuie de nu se mai vede. Cu alura geniului, Guardiola îşi plimbă privirea pe deasupra hainelor elegante. Urmăreşte atent, notează, parcă ştie şi cînd este nevoie să se exteriorizeze. Simeone e mereu un vulcan. Erupe de fiecare dată pe sub haina aia atît de mare, parcă trei numere peste ce i s-ar potrivi.

Dar argentinianul are un mare talent. Reduce la tăcere echipele mari. S-a chinuit cu mai mica PSV, în optimile de finală. A avut nevoie de lovituri de departajare. Dar de Barcelona, marea Barcelona, a lui Messi, Suarez şi Neymar, a trecut de parcă ar fi fost o echipă de amatori care s-au întîlnit prima dată. Tocmai de asta îi este teamă şi lui Pep. Lui Simeone nu ajunge să-i iei mingea ca să-l baţi. Oricum ţi-o dă el singur. Între doi antrenori geniali, doar unul va fi finalist.

ADVERTISEMENT

Atenţie

Ambele echipe s-au remarcat cu apărările greu de penetrat în campionatele lor. Bayern a luat 14 goluri în 31 de meciuri, iar Atletico doar 16 în 35

Mînuţe de ajutor:

* Bayern şi Atletico s-au întîlnit în finala Cupei Campionilor în 1974, la Bruxelles. A fost nevoie de prelungiri, iar Atletico a condus. Bavarezii au egalat în minutul 120 şi s-au impus cu 4-0 la rejucare, două zile mai tîrziu!

ADVERTISEMENT

* Pep Guardiola şi Diego Simeone s-au întîlnit o singură dată. Spaniolul, care atunci o conducea pe Barcelona, s-a impus cu 2-1.

* Cei mai importanţi fundaşi ai ambelor echipe sînt incerţi: Godin şi Boateng au avut probleme medicale în ultimele săptămîni, dar vor fi, probabil, forţaţi să joace

ADVERTISEMENT

Ultimele 3 meciuri

Bayern acasă

05.04.2016 Bayern – Benfica 1-0 (UCL)

16.04.2016 Bayern – Schalke        3-0

19.04.2016 Bayern – Bremen        2-0 (Cupă)

Atletico Madrid afară

05.04.2016 Barcelona – Atletico     2-1 (UCL)

09.04.2016 Espanyol – Atletico      1-3

20.04.2016 Ath. Bilbao – Atletico    0-1

Echipe probabile:

Bayern Munchen (4-2-3-1): Neuer – Lahm, Boateng, Kimmich, Alaba – X. Alonso, A. Vidal – Müller, T. Alcantara, Costa – Lewandowski. Antrenor: Pep Guardiola.

Atletico Madrid (4-3-3): Oblak – Juanfran, Gimenez, Godin, F. Luis – Saul, Gabi, Koke – Griezmann, Torres, Carrasco. Antrenor: Diego Simeone.

Cota:

1,50 este cota pentru „1 solist”

ADVERTISEMENT