Life

Pepe a ajuns la fundul sacului. Cu ce probleme financiare se confruntă artistul

01.04.2021 | 19:38
Pepe a ajuns la fundul sacului Cu ce probleme financiare se confrunta artistul
ADVERTISEMENT

Pepe a ajuns la fundul sacului, după ce a divorțat de mama fetițelor sale, Raluca Pastramă. Cântărețul se confruntă cu probleme financiare destul de serioase, lucru care îl face să lichideze una dintre afaceri. 

Artistul trece printr-o criză financiară, motiv pentru care a scos la vânzare salonul de înfrumusețare care i-a revenit la partajul de cea de-a doua soție. Locația este una centrală, pe Calea Victoriei, dar cu toate acestea vedeta nu găsește o persoană dispusă să-l cumpere.

ADVERTISEMENT

Încăperea este dotată cu coafor, cosmetică, make-up, barber shop și servicii de manichiură-pedichiură, însă cumpărătorul se lasă așteptat. Pepe a primit câteva oferte, dar niciuna nu s-a concretizat în cele din urmă, cu toate că a mai scăzut din preț.

Pepe, probleme financiare. Prin ce trece cântărețul

În momentul de față Pepe cere pe salon suma de 530.000 de euro, dorind cu orice preț să vândă afacerea cât mai repede. Pe de altă parte, artistul este gata să închirieze spațiul, soluție care îi convine mai mult decât să țină totul închis cu cheia.

ADVERTISEMENT

„Nu l-am mai vândut, însă, dacă vine mâine cineva cu banii jos, îl dau din prima. Până acum am avut mulți clienți care au venit și mi-au promis multe, că îmi dau banii, ba că îmi dau un teren, ba că îmi dau o mașină, însă nu s-a concretizat nimic.

Așa, pe vorbe, eu nu dau afacerea. Salonul a fost închiriat timp de nouă luni, contractul inițial a fost pe trei ani, însă, din cauza pandemiei, lucrurile nu au mai mers.

ADVERTISEMENT

Este o afacere pe care îmi doresc să o vând, dacă nu o vând am să o închiriez, că îmi convine și așa. Până la urmă cred că o să dau un anunț că îl închiriez.

Eu nu am timp de așa ceva, plus că trebuie să te și pricepi. Dacă îl țin închis cinci ani nu pierd nimic”, a declarat cântărețul despre spațiul pe care nu reușește să-l vândă, notează cancan.ro.

ADVERTISEMENT

Cântărețul deține și alte afaceri, una dintre ele fiind barul situat tot pe Calea Victoriei, aproape de Ateneul Român. În plus, artistul organizează petreceri tematice pentru copii și se ocupă enorm pe partea de muzică, unde scoate piesă după piesă.

ADVERTISEMENT
Tags: