Life

Pepe a dat cărțile pe față cu privire la Antena 1! De ce nu mai are contract

Pepe a fost, ani la rândul, una dintre vedetele favorite ale șefilor Antenei 1, prezentator și concurent pentru mai multe show-uri de succes, dar, acum, spre surpriza multora, starul și televiziunea sunt... despărțiți.
31.07.2021 | 16:18
Pepe a dat cartile pe fata cu privire la Antena 1 De ce nu mai are contract
ADVERTISEMENT

Pe fondul anunțurilor cu privire la noile emisiuni pe care le pregătește Antena 1 pentru această vără și pentru toamna lui 2021, Pepe a vorbit  despre motivele pentru care numele lui nu mai apare asociat cu niciuna dintre aceste show-uri.

De ce nu mai are Pepe contract cu Antena 1

Un obișnuit al show-urilor TV de la Antena 1, în acest moment Pepe a decis să rămână ”independent”, să nu se mai angajeze, printr-un contract, cu nicio televiziune.

ADVERTISEMENT

Și, chiar dacă, ani la rândul, a fost prezentatorul Splash! Vedete la Apă, sau concurent la Te cunosc de Undeva, jurat la Next Star și nelipsit în show-urile estivale de sub bagheta lui Nea Marin, Pepe refuzat, pare-se, orice ofetă venită din acea zonă.

„Nu mai am contract cu Antena de mult timp, dinainte de pandemie și nici cu vreo altă televiziune. Și nici nu-mi trebuie, cine se uită acum la tv? În plus, nici timp nu am”, a declarat Pepe pentru impact.ro.

ADVERTISEMENT

Pepe a preferat să se dedice carierei de artist

De altfel, spun sursele noastre, Pepe pare decis să își dedice timpul liber proiectelor pe care le conduce. Astfel, pe lângă emisiunea online a lui Pepe, perioada aceasta a permis și reluarea evenimentelor, iar artistul este solicitat din greu de cei care vor să îl aibă alături pe cântăreț.

Și, pare-se, cântărețul nu duce lipsă de oferte pentru evenimente și concerte, vara aceasta fiind una cât se poate de plină pentru Pepe, artistul având de susținut recitaluri pe mai toate scenele de pe Liroralul românesc și, nomral, de cântat la diverse petreceri private.

ADVERTISEMENT

Pepe nu vrea să audă de show-uri TV de lungă durată

Ofertat în repetate rânduri pentru a participa la show-uri de mare succes precum Ferma, Survivor, Exatlon sau Asia Express, Pepe a fost categoric în refuzurile sale, explicațiile date de artist având în centrul lor creșterea fetițelor pe care le are, dar și afacerile.

Și, chiar de curând, aflat pe lista producătorilor emisiunilor Asia Express și chiar Survivor, cântărețul Pepe ne-a declarat că nu o să accepte să facă parte din reality show-uri care implică filmări pe termen lung, în străinătate.

ADVERTISEMENT

“Am spus, o să o repet tot timpul, nu merg la reality show-uri de genul Asia Express, Survivor… Durează prea mult, nu am timpul necesar, vreau să stau alături de fetele mele, să mă ocup de afaceri. Am refuzat totdeauna asta, iar eu mă țin de cuvânt. Nu o să mă vedeți la Asia Express!”, a spus Pepe, în exclusivitate, pentru  FANATIK.

Pepe a divorțat și și-a refăcut deja viața

Pepe a luat prin surprindere întreg showbiz-ul românesc în momentul în care și-a anunțat divorțul de Raluca Pastramă, cântărețul și frumoasa vedetă fiind unul dintre cuplurile date exemplu pentru discreția cu care își trăiau iubirea, dar și pentru lipsa scandalurilor din preajma lor.

Cu toate acestea, cei doi au divorțat, iar acum Pepe se iubește cu o altă domnișoară pe care, de curând, a prezentat-o public și a vorbit despre ea, în exclusivitate pentru FANATIK.

”Nu am ce să povestesc despre relația pe care o am, nu vreau să spun acum prea multe, mai ales că suntem la început. Nu vreau să regret peste șase luni ceva spus acum, așa că tot ceea ce zic este că da, suntem împreună, ne-am asumat”, a spus Pepe pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT