Life

Pepe a dat vestea cea mare despre relația cu Yasmine Ody. A recunoscut că totul s-a petrecut în cel mai mare secret

Pepe și-a deschis sufletul și a vorbit despre legătura amoroasă cu Yasmine Ody, make-up artistul care i-a dăruit un băiat. Ce a confirmat cântărețul.
13.08.2022 | 13:00
Pepe a dat vestea cea mare despre relatia cu Yasmine Ody A recunoscut ca totul sa petrecut in cel mai mare secret
Pepe, detalii despre legătura cu Yasmine Ody. Informația confirmată de artist. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Vedeta de la Antena 1 a dat vestea cea mare despre relația cu partenera sa de viață. Prezentatorul a recunoscut că totul s-a petrecut în cel mai mare secret și că a avut aproape numai familia și prietenii apropiați.

Pepe, detalii despre legătura cu Yasmine Ody. Informația confirmată de artist

Pepe a confirmat nunta cu Yasmine Ody, după ce recent frumoasa șatenă și-a schimbat numele de familie pe pagina de Instagram. Cunoscutul make-up artist a preluat numele de familie al artistului, Pascu.

ADVERTISEMENT

„Lasă să se facă speculații și atât. Dacă ne-am căsătorit, ne-am căsătorit pentru noi, și fără să invităm presa sau oameni care ar fi făcut chestia asta pentru puțină publicitate.

Noi suntem foarte fericiți, eram la fel de fericiți și înainte și după căsătorie”, a declarat cântărețul într-o emisiune de la Antena Stars.

ADVERTISEMENT

Pepe a vorbit și despre viața alături de fiul său și al lui Yasmine Ody. Micuțul a venit pe lume în urmă cu două luni și îi aduce fericire și împlinire artistului, care mai are două fete cu fosta soție Raluca Pastramă, Maria și Rosa.

Pepe, fericit că a devenit tată de băiat

Moderatorul emisiunii Te cunosc de undeva, de la Antena 1, este mândru că este tatăl unui băiat, dovadă că nu-i mai ține chipul ascuns și postează frecvent imagini cu bebelușul. Vedeta susține că este un bărbat asumat.

ADVERTISEMENT

„E frumos în primul rând că e băiat, e mic. Știu senzația de copil bebeluș, dar fiecare etapă are frumusețea ei. Copiii sunt întotdeauna îndrăgostiți de alți copii mai mici și vor și ele să se implice, că e normal, și bine fac.

Eu sunt bărbat din toate punctele de vedere. Sunt bărbat asumat în tot ceea ce fac și odată ce sunt într-o relație, e clar că sunt cel de care e nevoie, când e nevoie”, a mai adăugat Pepe.

ADVERTISEMENT