Life

Pepe a dezvăluit motivul pentru care fetele vor locui în casa lui? Ce se întamplă cand sunt la Raluca Pastramă

08.02.2021 | 21:15
ADVERTISEMENT

Pepe și Raluca Pastramă au semnat actele de divorț în cursul zilei de astăzi, iar artistul a făcut o dezvăluire halucinantă, legată de motivul pentru care fetele au ales să locuiasă cu el, chiar dacă el și Raluca au custodie comună. 

În primele săptămâni de la anunțul divorțului, cei doi au avut parte de câteva conflicte, însă au făcut pace de dragul fetițelor. Pentru ca ele să nu fie afectate, Pepe va rămâne în relații bune cu cea care i-a fost soție timp de opt ani.

ADVERTISEMENT

Pepe a mărturisit că nu mai doarme în același pat cu Raluca încă din octombrie, lucru pe care fetele l-au acceptat destul de bine, spre surprinderea părinților.

Pepe a dezvăluit motivul pentru care fetele vor locui în casa lui? Ce se întamplă cand sunt la Raluca Pastramă

Pepe și Raluca Pastramă au semnat actele de divorț la notar, după mai bine de trei luni de când i-au anunțat pe fani că urmează să o ia pe căi separate. Cei doi au custodie comună asupra fetelor, Maria și Rosa Alexandra, care și-au exprimat dorința de a rămâne în casa în care au crescut.

ADVERTISEMENT

Pepe a făcut dezvăluiri legate de motivul pentru care micuțele au ales să rămână cu tatăl lor. Artistul este de părere că fetele ascultă mai mult de el decât de Rauca, având alt comportament atunci când sunt cu mama lor. Astfel, acesta ar putea fi motivul pentru care au ales să stea cu Pepe.

„Să nu surprindă pe nimeni dacă eu sau ea o să apărem la braț cu cineva cât de curând. E normal. Stăm împreună la aceeași masă o dată sau de două ori pe săptămână, ca doi oameni civilizați și atât. Din prima clipă când le-am spus fetelor: «știți, că mami și tati o să doarmă separat», ele nu au avut probleme, pentru că aveau exemple de cupluri divorțate și la școală. Mie mi se pare că fetele ascultă mai mult de mine, sunt mai cuminți când stau cu mine”, a declarat Pepe la Antena Stars.

ADVERTISEMENT

Vrea Pepe să-și refacă viața?

Pepe nu a exclus posibilitatea de a avea o altă femeie în viața lui, afirmând că atât el, cât și Raluca, sunt lberi să meargă mai departe, atunci când sunt pregătiți. Înainte de toate, prioritatea lor o reprezintă copiii și cariera și este optimist în legătură cu ce îi rezervă viitorul.

„Cu siguranţă viaţa îmi va oferi surprize sentimentale şi nu neapărat că le aştept repede sau mă grăbesc. Nici nu încape discuţia. Suntem oameni tineri, oameni frumoşi, iar dragostea nu are vârstă. Şi nu cred că asta e dorinţa prioritară în momentul de faţă.

ADVERTISEMENT

Acum ne axăm pe creşterea copiilor, pe educaţia lor, care e cea mai importantă, şi pe carieră. Mai departe, dragostea vine, că a venit mereu şi, chiar dacă a şi plecat, întotdeauna apare o luminiță la capătul tunelului. Nu despre asta este vorba. Mi se pare că e totul atât de normal şi de firesc, încât nici nu cred că trebuie să acord importanţă acestui subiect”, a declarat Pepe pentru VIVA.

ADVERTISEMENT
Tags: