Life

Pepe a mers în vacanță cu fetițele sale, însă un alt detaliu a atras atenția. Ce au văzut toți

26.01.2021 | 23:18
Pepe a mers in vacanta cu fetitele sale insa un alt detaliu a atras atentia Ce au vazut toti
ADVERTISEMENT

Pepe a luat decizia de a sta departe de agitația orașului și a plecat în vacanță cu fetițele sale, la munte. Imaginile postate de artist în mediul online au atras atenția asupra unui detaliu pe care l-au văzut toți.

Artistul s-a bucurat de timpul petrecut alături de fiicele sale pe pârtie, acolo unde Maria a învățat să schieze, în timp ce Rosa s-a bucurat de o ciocolată caldă și de zăpadă. Vedeta și-a pus pe primul plan familia și s-a simțit minunat alături de copile.

ADVERTISEMENT

Cântărețul a uitat pentru câteva zile de divorțul pe care-l are cu Raluca Pastramă, semn că relația lor este din ce în ce mai bună în ultima vreme. Pepe și frumoasa brunetă au îngropat securea trecutului și au stabilit termenii separării la notar.

Pepe, vacanță la munte cu fiicele sale. Cine l-a însoțit pe artist

În imaginile și filmările postate pe rețelele de socializare se vede foarte clar legătura strânsă pe care o are Pepe cu fiicele sale, Maria și Rosa. Artistul este topit după ele și face tot ce-i stă în puteri ca micuțele să aibă parte de o vacanță pe cinste.

ADVERTISEMENT

Vremea a ținut cu cei pasionați de iarnă, copilele putându-se bucura din plin de sezon și de abundența de zăpadă din zona montană unde au fost cazate cu tatăl lor. Cu această ocazie internauții au remarcat și cu cine a plecat cântărețul în concediu, pe lângă fete.

Pepe nu a plecat de acasă singur, ci însoțit de un prieten foarte bun, o vedetă foarte cunoscută în showbiz-ul românesc. Este vorba de amicul său, prezentatorul Liviu Vârciu, care din păcate, a avut parte de un eveniment nefericit. Concurentul de la „Te cunosc de undeva!” și-a pierdut cheia de la mașină în zăpadă.

ADVERTISEMENT

Atât Liviu Vârciu, cât și artistul au fost nevoiți să apeleze la ajutorul fanilor pentru a găsi cheia de la autoturism. Din păcate, rezultatul nu a fost cel așteptat urmând ca întoarcerea la București să se facă numai cu mașina lui Pepe.

„Dacă sunteți schiori de ocazie și găsiți o cheie de mașină pe care și-a pierdut-o idiotul ăsta, habar n-am. Dacă nu acum, prin primăvară, să îmi scrieți mie. A pierdut-o, aia e, prietenul la nevoie se cunoaște”, a spus soțul Ralucăi Pastramă pe Instagram.

ADVERTISEMENT