Life

Pepe a organizat botezul fiului său în mare secret. Cântărețul a postat primele imagini de la eveniment

Pepe a organizat botezul fiului său în mare secret și a postat primele imagini de la eveniment. Cântărețul a devenit tată de băiat în iunie.
19.11.2022 | 22:50
Pepe a organizat botezul fiului sau in mare secret Cantaretul a postat primele imagini de la eveniment
Pepe și-a botezat fiul. Sursa foto: Instagram/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

La câteva luni de când au devenit părinți, Pepe și soția lui au organizat botezul fiului lor în mare secret. Cântărețul a publicat imagini de la evenimentul special.

Pepe, imagini de la botezul fiului său, organizat în mare secret

La mai bine de cinci luni de când a devenit tată pentru a treia oară, Pepe l-a creștinat pe fiul său. Solistul este foarte discret atunci când vine vorba de viața personală, motiv pentru care doar apropiații au venit la botez.

ADVERTISEMENT

Pe rețelele sociale, prezentatorul de la Te cunosc de undeva a publicat primele imagini de la marele eveniment. Artistul s-a bucurat de petrecere și a întreținut atmosfera.

La botezul băiețelului lui Pepe au venit și nume cunoscute din showbiz. Printre invitați se numără și Connect-R, care a postat și el, la rândul lui, imagini de la eveniment.

ADVERTISEMENT

De la eveniment nu a lipsit nici Nea Mărin, după cum se poate vedea din imaginile postate de cântăreț.

Mai multe rude și persoane apropiate ale cuplului se numără printre invitații la botez, care a fost organizat într-un cadru restrâns, departe de lumina reflectoarelor.

ADVERTISEMENT
Pepe botez fiu
Pepe și-a botezat fiul în mare secret. Sursa foto: Instagram/Colaj Fanatik

Și nunta lui Pepe cu Yasmine a fost secretă

Nu este pentru prima dată când Pepe preferă să se bucure de un eveniment important din familie departe de ochii publicului.

Cântărețul s-a căsătorit cu Yasmine înainte de Paște, cu mult timp înainte ca acest lucru să fie făcut public. Artistul și-a dorit un eveniment la care să ia parte doar persoanele apropiate, fără presă.

ADVERTISEMENT

“Dacă ne-am căsătorit, ne-am căsătorit pentru noi, și fără să invităm presa sau oameni care ar fi făcut chestia asta pentru puțină publicitate.

Noi suntem foarte fericiți, eram la fel de fericiți și înainte și după căsătorie.”, a declarat Pepe la Antena Stars, acum ceva timp.

Pepe și Yasmine Ody formează un cuplu din 2021, la câteva luni de când artistul a divorțat de Raluca Pastramă, cu care are două fiice, Rosa și Maria.

În iunie 2022, actuala parteneră a lui Pepe a adus pe lume primul lor copil.

La rândul ei, și fosta soție a lui Pepe s-a căsătorit. Acum câteva luni, Raluca Pastramă și și-au unit destinele în cadrul unui eveniment restrâns, la care au participat rudele și apropiații cuplului.

Raluca Pastramă și actualul ei soț, Ibrahim, au devenit părinții unei fetițe tot în iunie.

ADVERTISEMENT
Tags: