Life

Pepe a păstrat tradiția. Andra și Cătălin Măruță au fost nașii fiului său. Cum s-au îmbrăcat cei doi

Pepe și Yasmine Ody și-au botezat băiețelul, iar nașii micuțului au fost nimeni alții decât Andra și Cătălin Măruță. Artista a izbucnit în plâns când și-a luat finul în brațe.
20.11.2022 | 14:25
Pepe a pastrat traditia Andra si Catalin Maruta au fost nasii fiului sau Cum sau imbracat cei doi
Andra și Cătălin Măruță l-au botezat pe fiul lui Pepe. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Pepe și Yasmine Ody și-au botezat sâmbătă băiețelul. Prezentatorul de la Te cunosc de undeva a păstrat tradiția, iar nașii micuțului au fost tot Andra și Cătălina Măruță, cei care le-au botezat și pe Maria și Rosa, fetele sale din căsnicia cu Raluca Pastramă.

Andra și Cătălin Măruță, nașii de botez ai fiului lui Pepe

Pepe este un părinte fericit. Maria și Rosa, fetele lui din căsnicia cu Raluca Pastramă au crescut, iar cu cea din urmă chiar a lansat o piesă în trecut. 

ADVERTISEMENT

Anul acesta, artistul a devenit și tată de băiat, moment în care a fost în culmea fericirii și s-a căsătorit cu Yasmine, mama micuțului.

Sâmbătă, 19 noiembrie 2022, prezentatorul de la Te cunosc de undeva și soția lui l-au creștinat pe fiul lor. Micuțul poartă numele Pepe, după tatăl său, iar nași i-au fost Andra și Cătălin Măruță.

ADVERTISEMENT

Artistul a păstrat tradiția, căci pe cele două fetițe ale sale tot celebrul cuplu le-a botezat, semn că aceștia au devenit pe parcurs o adevărată familie.

Imagini de la eveniment au fost publicate în mediu online, iar fericirea Andrei și a lui Cătălin Măruță de a fi părinți spirituali li s-a citit pe chip.

ADVERTISEMENT

Andra a început să plângă atunci când și-a ținut finul în brațe

Pentru eveniment, Andra și Cătălin Măruță au îmbrăcat două ținute deosebite. Andra a purtat un costum negru, iar soțul său a optat pentru unul crem.

De altfel, în momentul în care Andra și-a ținut pentru prima dată finuțul în brațe nu și-a putut stăpâni emoțiile și a început să plângă.

ADVERTISEMENT

Totodată, vedeta serii, micuțul Pepe a avut parte de două ținute diferite pentru ziua cea mare. La biserică el a avut un costum alb, asortat cu un papion, iar la restaurant a fost îmbrăcat cu unul negru.

Pepe a ales ca la botezul băiatului său să participe doar cele mai apropiate persoane și a organizat totul aproape în secret.  

ADVERTISEMENT