Life

Pepe a petrecut Revelionul cu fetițele sale, însă micuțele i-au dat planul peste cap. Ce au văzut toți

01.01.2021 | 16:37
Pepe a petrecut Revelionul cu fetitele sale insa micutele iau dat planul peste cap Ce au vazut toti
ADVERTISEMENT

Pepe a petrecut Revelionul cu fetițele sale, Maria și Rosa, live pe Youtube, luând prin suprindere pe toată lumea. Cântărețul a ales ca anul acesta să fie alături de internauți în noaptea dintre ani și le-a oferit un spectacol de zile mari pe pagina sa de pe rețeaua video de socializare, una care are din ce în ce mai mare succes.

Revelionul a fost unul cu totul special pentru fostul soț al Ralucăi Pastramă, care a ales ca în acest an să cânte singur pentru fanii și prietenii săi, adunând un număr uriaș de persoane în comunitatea sa de pe Youtube.

ADVERTISEMENT

Pe tot parcursul serii, cântărețul de muzică latino i-a ”avertizat” pe urmăritori că vor avea parte de o surpriză după miezul nopții, iar surpriza a fost apariția celor două fetițe ale sale, care i-au cam stricat planurile sale.

Pepe, Revelion live cu fetițele sale pe Youtube. Momentele care au ajuns la inimile fanilor

Pepe a cântat alături de Rosa, încă micuța nu a mai vrut să plece din cadru și n-a mai lăsat microfonul din mână. Vizibil iritat, dar și împăciuitor cu fetița lui, Pepe a lăsat-o câteva minute în șir pe micuță să se simtă bine, iar la un moment dat cele două au fost convinse că tăticul lor trebuie să își onoreze promisiunea făcută fanilor săi, aceea de a le cânta cât mai mult.

ADVERTISEMENT

Rosa a cântat alături de Pepe melodia „Inima mea”, iar Maria a cerut să cânte cu tatăl ei piesa „Lolita”, una din cele mai de succes melodii ale artistului din ultima lună.

Rosa nu a mai vrut să plece, iar artistul a fost vizibil încurcat de situație

Pentru micuțe, Pepe a pregătit o petrecere specială de Revelion într-o altă cameră, însă Rosa n-a vrut nici în ruptul capului să participe la show-ul de karaoke pregătit pentru ea și sora ei și pentru verișorii lor.

ADVERTISEMENT

Momentele în care Pepe a cântat cu Rosa au atins inimile spectatorilor online, iar concertul atipic dat de Pepe a strâns peste 1,900 de urmăritori în timp real, acesta fiind, de departe, cel mai urmărit Revelion de pe Youtube-ul românesc.

 

Tags: