Life

Pepe a plecat în vacanță împreună cu soția și cei trei copii. Cum se descurcă artistul în ipostaza de părinte cu normă întreagă

Pepe se relaxează în vacanță alături de familia lui. Ce destinație a ales artistul, având în vedere că a mers cu toți cei trei copii.
10.07.2024 | 18:29
Pepe a plecat in vacanta impreuna cu sotia si cei trei copii Cum se descurca artistul in ipostaza de parinte cu norma intreaga
Pepe se relaxează în vacanță alături de familia lui. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Lui Pepe îi priește de minune statutul de bărbat căsătorit. Artistul și-a luat soția și au plecat să se relaxeze într-o vacanță. Familia Pascu a ales o destinație din România și se pare că distracția este la cote maxime.

Pepe se relaxează în Poiana Brașov alături de familie

Înainte de a fi artist, Pepe este un familist convins. Aceasta a profitat de vară și de timpul liber și a decis să plece în vacanță cu familia. Contrar așteptărilor, nu a mers peste hotare, ci a preferat să se distreze în România.

ADVERTISEMENT

Pepe a plecat în Poiana Brașov împreună cu frumoasa lui soție, cu Pepe Jr., dar și cu cele două fiice din căsnicia anterioară. Artistul a vrut să meargă în vacanță în formula completă, chiar dacă nu este deloc ușor.

Pepe se implică foarte mult în creșterea copiilor și a declarat, de multe ori, că sunt cei mai importanți pentru el. Drept dovadă, chiar și în vacanță, artistul se asigură că micuții se simt bine și se distrează.

ADVERTISEMENT

Pepe are un băiețel cu Yasmine Pascu, dar și două fiice din căsnicia anterioară cu Raluca Pastramă. Rosa și Maria au rămas la Pepe, el fiind cel care se ocupă de educația și creșterea lor.

Artistul nu ratează niciun moment important din viața familiei sale

Soțul lui Yasmine Pascu face tot posibilul să fie cât mai prezent în viața copiilor lui. Deși are un program destul de încărcat și multe proiecte, pentru el, familia este mereu pe primul loc.

ADVERTISEMENT

Drept dovadă, de data asta, familia Pascu a ales să plece să se relaxeze în Poiana Brașov. Excursia este, fără doar și poate, pe placul celor mici care, până acum, au participat la fel de fel de activități.

Pepe și Yasmine Pascu au mers la Grădina Zoologică, acolo unde Pepe Jr., Maria și Rosa au putut admira fel de fel de animale. Și, pentru că vremea toridă își spune cuvântul, cu toții s-au relaxat în piscină, ca o adevărată familie.

ADVERTISEMENT

Viața cu trei copii nu este deloc ușoară, dar asta îl împlinește cel mai mult pe Pepe. Artistul se simte cel mai bine în compania copiilor și a soției, iar ei sunt cei care au dat un nou sens termenului ”acasă” pentru el.

Pepe face tot posibilul pentru ca familiei lui să nu-i lipsească nimic și să se bucure cu toții, unii de compania celorlalți. Artistului îi place să plece cât mai des în astfel de vacanțe, mai ales că, în acest fel, își va face cele mai frumoase amintiri alături de cei dragi.

ADVERTISEMENT