Life

Pepe a spus totul despre relația cu Oana Zăvoranu! Cum a aflat că vedeta era în tatonări cu Tudy

27.03.2021 | 16:45
Pepe a spus totul despre relatia cu Oana Zavoranu Cum a aflat ca vedeta era in tatonari cu Tudy
ADVERTISEMENT

Pepe a făcut câteva dezvăluiri neașteptate despre perioada în care forma un cuplu cu Oana Zăvoranu, cu care a fost și căsătorit, de altfel.

Cântărețul de muzică latino a povestit cum a descoperit că Oana Zăvoranu l-a înșelat cu Tudor Tim Ionescu, zis Tudy la acea perioadă.

ADVERTISEMENT

Ionuț Pascu, pe numele din buletin al cântărețului, a spus că după ce a prins-o în flagrant pe fosta lui nevastă a decis pe loc că singura soluție pentru amândoi este despărțirea.

Pepe a spus cum a aflat că Oana Zăvoranu îl înșela cu Tudy

Latino lover-ul s-a destăinuit în cadrul unei partide de joc de noroc publicată pe pagina de Youtube „Țara arde”, unde a spus că a simțit de la început că Oana îl traducea cu altcineva căci avea un comportament destul de ciudat.

ADVERTISEMENT

„Dacă afli că nevastă-ta, când tu nu ești acasă, îți zice că se duce la o prietenă, ce faci? Te convingi că așa e. Am stat vreo 3 ore până a ieșit de la un apartament, eu știam că am mai fost acolo, dar ieșea singură. La un moment dat a ieșit cu el și am zic gata, acum am făcut flagrantul. Eu eram plecat din București, și eu mincinos.

Faza dură a fost că eu mergeam în spatele lor și vorbeam cu ea la telefon. Era parcat în fața casei lui și eu parcat în spatele lor și ea aștepta să închid eu telefonul să își poată lua la revedere de la el, iar eu nu-i lăsam”, a declarat Pepe pe Youtube.

ADVERTISEMENT

„M-am dat jos și i-am bătut în geam”

„Vorbeam cu ea orice, dar nu voiam să închid. A avut la un moment dat o tentativă din asta de a ridica tonul la mine. Și am zis „Ce faci, vorbești urât cu mine de față cu fraierul?”.

M-am dat jos și i-am bătut în geam. Am zis „Băi boss..oricum știu tot, iubește-o și tu 10-15% din cât am iubit-o eu, respect-o și duceți-vă mai departe” și am plecat”, a mai dezvăluit cântărețul.

ADVERTISEMENT