Life

Pepe, anunț important. Prezentatorul de la Te cunosc de undeva a dezvăluit sexul bebelușului cu Yasmine Ody

Pepe a făcut un anunț important, dezvăluind sexul bebelușului său cu Yasmine Ody. Prezentatorul de la Te cunosc de undeva și iubita lui vor deveni părinți vara aceasta.
26.04.2022 | 12:32
Pepe anunt important Prezentatorul de la Te cunosc de undeva a dezvaluit sexul bebelusului cu Yasmine Ody
Pepe a dezvăluit sexul bebelușului său cu Yasmine Ody. Sursa foto: Instagram/ Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Pepe și iubita lui, Yasmine Ody, au dezvăluit sexul bebelușului, la aproape două luni de când artistul a anunțat sarcina în timpul unui concert. Prezentatorul emisiunii Te cunosc de undeva va deveni tată pentru a treia oară. Acesta mai are două fiice cu Raluca Pastramă.

Pepe a dezvăluit sexul bebelușului său cu Yasmine Ody

Cântărețul și artista de make-up vor deveni părinți peste doar câteva luni. Pepe a dezvăluit care este sexul bebelușului.

ADVERTISEMENT

Iubita prezentatorului de la Antena 1 va aduce pe lume un băiat, potrivit spynews.ro. Artistul mai are două fiice, Maria (8 ani) și Rosa (5 ani), din mariajul cu Raluca Pastramă.

Pepe și Yasmine Ody formează un cuplu de anul trecut, însă fanii nu se așteptau ca lucrurile să devină atât de serioase într-un timp atât de scurt. Iubita cântărețului de latino este însărcinată în șase luni.

ADVERTISEMENT

În curând, Pepe va dezvălui mai multe detalii despre nunta cu actuala sa parteneră, dar și detalii despre botezul copilului care urmează să vină pe lume.

Cântărețul a fost căsătorit de două ori până acum. Căsnicia cu Oana Zăvoranu a durat cinci ani, după care cei doi s-au despărțit cu scandal. S-a căsătorit apoi cu Raluca Pastramă, de care s-a despărțit la finalul lui 2020, după opt ani de mariaj.

ADVERTISEMENT

Raluca Pastramă așteaptă și ea un copil

Fosta soție a lui Pepe, Raluca Pastramă, așteaptă și ea să devină mamă pentru a treia oară. Bruneta este însărcinată în șapte luni cu iubitul ei arab, așa că nu mai este mult până când se va naște fiica cuplului.

Numele fetiței va fi Mariam, după cum a dezvăluit recent Raluca Pastramă. Fosta lui Pepe a fost cerută în căsătorie de partenerul ei anul trecut, iar acum sunt fericiți că vor deveni părinți.

ADVERTISEMENT

Informația sarcinii a fost confirmată de Raluca Pastramă în luna martie. Aceasta nu a dorit să discute despre viața personală pentru a nu deveni subiect de presă.

“Da, este adevărată informația dumneavoastră. Sunt gravidă. Suntem foarte fericiți. Ibrahim mi-a dovedit că mă iubește, iar acest copil este rodul dragostei noastre.

Nu am vrut să vorbesc până acum despre acest lucru pentru că nu-mi place să fiu subiect de presă.”, a declarat Raluca Pastramă acum câteva luni, pentru cancan.ro.

ADVERTISEMENT
Tags: