Life

Pepe are o nouă iubită? Cântărețul, surprins alături de o tânără superbă

18.05.2021 | 10:28
Pepe are o noua iubita Cantaretul surprins alaturi de o tanara superba
Pepe are o nouă iubită? Cântărețul, surprins alături de o tânără superbă. Sursa foto: Facebook/ Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Pepe are o nouă iubită, după divorțul de Raluca Pastramă? Cântărețul a fost surprins alături de o tânără superbă în Capitală, luând masa la un local exclusivist.

Frumoasa șatenă este un cunoscut make-up artist din București, căutată de foarte multe persoane publice. În trecut, tânăra a fost și fotomodel, având un trup de invidiat.

ADVERTISEMENT

Pepe și Raluca Pastramă s-au despărțit în urmă cu mai bine de jumătate de an, însă procesul a divorț a avut loc acum câteva luni. Cei doi au rămas în relații bune de dragul celor două fetițe pe care le au împreună.

Pepe are o nouă iubită? Cântărețul, surprins alături de o tânără superbă

Pepe a fost surprins la un local de fițe din Herăstrău alături de o tânără superbă, dar și de antrenorul lui și de soția acestuia.

ADVERTISEMENT

Șatena, pe nume Yasmine, pare să se fi simțit foarte bine în compania artistului, judecând după faptul că a zâmbit tot timpul, potrivit spynews.ro.

Cei doi au fost foarte relaxați și au râs pe săturate, semn că o legătură puternică ar putea exista între ei. La ieșirea în oraș au fost mai mulți prieteni comuni, însă privirile dintre Pepe și Yasmine au fost cele care au atras atenția.

ADVERTISEMENT
Yasmine, noua cucerire a lui Pepe?
Yasmine, noua cucerire a lui Pepe? Sursa foto: Facebook

Conform sursei citate anterior, Yasmine este un make-up artist foarte apreciat în Capitală. Îmbrăcată cu un top alb și cu o pereche de jeanși, tânăra și-a pus în evidență formele impecabile.

Se pare că Pepe și Yasmine se cunosc de câțiva ani. Pe pagina de Facebook a șatenei există o fotografie în care aceasta îl ajută pe cântăreț cu machiajul, probabil pentru filmarea unui videoclip.

ADVERTISEMENT
Pepe și Yasmine
Pepe și Yasmine în 2017. Sursa foto: Facebook

Pepe și-a petrecut Paștele alături de fosta soție

Pepe și-a petrecut Sărbătorile Pascale alături de Raluca Pastramă, de care a divorțat în urmă cu câteva luni. Nu s-au împăcat, așa cum și-ar fi dorit fanii celor doi, însă au stat la aceeași masă, de dragul celor două fetițe.

De altfel, cei doi s-au reunit și luna trecută pentru a-și sărbători fiica cea mică. Rosa și Maria sunt foarte importante pentru Pepe și Raluca.

Tocmai din acest motiv, foștii soți au decis să îngroape securea războiului și să încerce să fie prieteni buni, pentru ca fetițele să nu sufere din cauza divorțului.

Recent, Raluca Pastramă a oferit primul interviu după divorțul de Pepe. Bruneta consideră că a luat cea mai bună decizie și că a învățat foarte multe din această întâmplare.

Raluca a ținut să sublinieze faptul că nu a fost ușor și că atât ea, cât și fostul ei soț au încercat să salveze căsnicia, în cei opt ani pe care i-au petrecut împreună.

„Au fost ani întregi în care am încercat amândoi. Nu a fost să fie. Este cel mai bine să nu te mai uiți înapoi. Doar să înveți din ce a fost, să nu mai repeți greșeli, asta clar. Dacă ai învățat, atunci da, poți merge înainte și poți progresa. 

Dacă n-ai învățat și stai să te uiți tot timpul în trecut și stai să te gândești ce-ar fi fost dacă, atunci n-ai făcut nimic. (…). Nu m-aș fi gândit niciodată în viața mea că o să ajung să divorțăm, dar consider că e mai bine să fim fericiți”, a declarat Raluca Pastramă la Antena Stars.

ADVERTISEMENT
Tags: