Life

Pepe, cel mai căutat în ultima lună. După anunțarea divorțului de Raluca Pastramă, a dat lovitura

02.12.2020 | 10:06
Pepe cel mai cautat in ultima luna Dupa anuntarea divortului de Raluca Pastrama a dat lovitura
ADVERTISEMENT

Pepe a ajuns să fie cel mai căutat personaj de pe rețelele de socializare în ultima lună, artistul reușind să dea lovitura după anunțul divorțului de Raluca Pastramă, frumoasa brunetă cu care are și două fete. 

Cântărețul este numărul 1 în topul căutărilor românilor perioada aceasta, după cum arată un articol publicat de danieldumitru.pro. Mai exact, pagina de Facebook a artistului a fost accesată în număr foarte mare în ultimele 28 de zile, mulțumită acțiunilor sale.

ADVERTISEMENT

Sursa menționată anterior mai arată că pagina de socializare a lui Pepe a fost accesată de 4,8 milioane de oameni generându-se în felul acesta peste 2,3 milioane de acțiuni pe postări. În plus, videoclipurile distribuite de cântăreț au adunat peste 7,1 milioane de accesări.

Pepe a dat lovitura după separarea de Raluca Pastramă: ”Vă mulțumesc!”

Ca un exemplu concret în acest sens, un concert susținut în urmă cu aproximativ o lună a avut la închidere peste 700.000 de accesări. Emisiunea online a fost distribuită simultan pe Facebook și pe Youtube, Theo Rose fiind invitatul special din seara respectivă.

ADVERTISEMENT

Asta înseamnă că vizualizările au fost imense chiar și pentru un post TV mic sau pentru o emisiune, darămite pentru un canal de Youtube. Pepe a adunat aceste cifre datorită proiectelor sale CONCERTonline, BARonline și CONCERTonline – Generaţia Următoare sau FAMILIAonline !

Artistul a ținut să le mulțumească celor care l-au ajutat să ajungă la această performanță uriașă, transmițând cu această ocazie un mesaj în mediul online. Pepe promite proiecte frumoase în continuare și invitați pe măsură, semn că este hotărât să arate că poate mai mult.

ADVERTISEMENT

„Dincolo de cifrele care sunt onorante și dincolo de faptul că dacă nu zicem noi, nu o să zică nimeni… trebuie să vă mulțumesc, să vă mulțumesc vouă, tuturor, pentru toată susținerea, pentru toate LIKE-urile și SHARE-urile, pentru fiecare comentariu în parte.

Vă mulțumesc pentru toate sugestiile pe care le-ați avut la fiecare proiect în parte fie că vorbim de CONCERTonline sau BARonline, CONCERTonline – Generația Următoare sau FAMILIAonline !!! Vă iubesc și vă promit că aventura continuă cu multe, multe alte idei la fel de frumoase, cel puțin !!!

ADVERTISEMENT

Și în continuare… ca să arătăm că suntem o mare, mare FAMILIE … LIKE & SHARE ca să ne strângem toți !!!”, a scris Pepe pe pagina sa de Facebook în urmă cu câteva ore.

ADVERTISEMENT
Tags: