Life

Pepe, clipe speciale cu fiul său și al lui Yasmine Ody. Cum s-a filmat artistul împreună cu micuțul

Pepe este tare mândru de fiul său și al lui Yasmine Ody, cea de-a treia soție. Prezentatorul de la Antena 1 a distribuit un videoclip emoționant cu cel mic.
27.07.2022 | 22:55
Pepe clipe speciale cu fiul sau si al lui Yasmine Ody Cum sa filmat artistul impreuna cu micutul
Pepe, noi imagini cu fiul său și al lui Yasmine Ody. Momentele unice cu cei doi. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Cântărețul se bucură de clipe speciale împreună cu fiul său și al cunoscutului makeup artist cu care formează o familie de ceva vreme. Vedeta s-a filmat împreună cu micuțul la scurt timp după ziua sa de naștere.

Pepe, noi imagini cu fiul său și al lui Yasmine Ody. Momentele unice cu cei doi

Pepe le-a arătat fanilor săi noi imagini cu băiețelul său și al lui Yasmine Ody, tânăra care i-a devenit recent soție. Îndrăgitul artist nu-și mai încape în piele de bucurie de când a devenit tată a treia oară, de această dată de băiat.

ADVERTISEMENT

Micuțul care poartă chiar numele de scenă al cântărețului îi umple inima de bucurie, dovadă fiind chiar momentele speciale pe care le petrec cei doi. Vedeta stă foarte mult cu bebelușul, chiar dacă este ocupat cu concertele.

Cea mai recentă filmare din social media îl arată pe artist în timp ce își ține în brațe fiul. Pepe îl gâdilă pe micuț cu nasul, lucru care îl face să se calmeze atunci când îi vine să plângă. Videoclipul a topit inimile fanilor.

ADVERTISEMENT

„Băiatul meu”, a scris vedeta de la Antena 1, pe Instagram, legat de videoclipul în care apare împreună cu bebelușul în vârstă de două luni.

Pepe și Yasmine Ody, părinți împliniți și fericiți

Internauții au remarcat imediat asemănarea dintre moderatorul show-ului Te cunosc de undeva și fiul său și al lui Yasmine Ody, chiar dacă se spune că băieții au majoritatea trăsăturilor din partea figurii materne.

ADVERTISEMENT

Makeup artistul este la fel de fericită de venirea pe lume a primului său copil. Tânăra postează frecvent imagini cu micuțul pe care-l alintă „prințul meu”, fotografiile fiind apreciate în număr foarte mare de urmăritorii săi.

Pepe și actuala sa soție se pot declara părinți fericiți și împliniți din toate punctele de vedere, mai ales după ce și-au unit destinele într-o ceremonie discretă. Cununia a avut loc în urmă cu câteva luni, când șatena era însărcinată.

ADVERTISEMENT

Prezentatorul mai are două fete din mariajul cu Raluca Pastramă, Maria și Rosa, care au rămas în grija sa după divorț.

ADVERTISEMENT
Tags: