Life

Pepe, declarație neașteptată despre relația cu Raluca Pastramă: ”Ar putea însemna o premoniție”

30.11.2020 | 07:22
Pepe declaratie neasteptata despre relatia cu Raluca Pastrama Ar putea insemna o premonitie
ADVERTISEMENT

Pepe și-a pus mai multe semne de întrebare legat de relația cu soția sa, Raluca Pastramă, făcând recent o declarație neașteptată despre cea care i-a fost alături în ultimii 9 ani și chiar i-a dăruit două fetițe superbe. 

Cântărețul își pune toată suferința și durerea în versuri, însă precizează că unele piese compuse în trecut sunt precum premonițiile. Mărturisirea a fost făcută în cadrul emisiunii pe care o desfășoară online, acolo unde a interpretat o melodie care i se potrivește ca o mănușă perioada aceasta.

ADVERTISEMENT

Este vorba de piesa „Aș vrea să te iert”, una dintre melodiile cântate de Pepe în urmă cu 13-14 ani. În prezent, versurile acesteia îi trezesc artistului o stare de neliniște, mai ales că parcă au prevestit situația neplăcută în care se află cu partenera sa de viață.

Pepe, mărturie surprinzătoare despre soția sa. Ce spune despre relația cu bruneta

„Piesa a fost compusă de mine cu 13-14 ani în urmă, dar mulți ar putea spune că a fost compusă astăzi. Arta vine cumva dintr-o inspirație divină, care ar putea însemna o premoniție”, a spus Pepe în cadrul emisiunii sale, în prezența Oanei Radu.

ADVERTISEMENT

„Ai vrut altă iubire și ai plecat/ Lăsând în urmă tristețe/ Durerea te-a cuprins/ Iubirea m-a trădat/ Și mă declar învins/ Știindu-mă înșelat/ Aș vrea să mai fiu lângă tine/ Aș vrea să te iert că ai plecat/ Dar fierbe tot sângele-n mine/ Când știu că iubești alt bărbat”, sunt câteva versuri.

Este de la sine înțeles motivul pentru care cântărețul a făcut această declarație surprinzătoare, aflând în urmă cu foarte puțin timp motivul real pentru care Raluca Pastramă vrea să divorțeze. Se pare că bruneta are un amant de origine arabă de peste un an.

ADVERTISEMENT

Nu este pentru prima oară când Pepe își pune viața în versuri, în urmă cu puțin timp interpretând cu ochii în lacrimi melodia „Clipe ce s-au frânt”, o altă piesă scrisă în urmă cu foarte mulți ani, dar care acum reflectă destinul său cu fiica lui Nelu Pastramă.

„Cum naiba îți cânți viața singur cu 20 de ani înainte nu știu. Cam așa e”, declara artistul în urmă cu aproximativ 3 săptămâni când a avut-o invitată pe Lora, melodia fiind compusă la 19 ani după o piesă celebră a trupei ABBA.

ADVERTISEMENT

Pepe și Raluca Pastramă încearcă să ajungă la o înțelegere legat de fetele pe care le au împreună, cântărețul dorind să nu mai fie scandal. Mai mult decât atât, solistul vrea să comunice cu bruneta în privința copilelor, miza divorțului nefiind banii.

ADVERTISEMENT