Life

Pepe, despre sărbătorile departe de Raluca Pastramă. Cu cine a petrecut artistul

05.01.2021 | 22:57
Pepe despre sarbatorile departe de Raluca Pastrama Cu cine a petrecut artistul
ADVERTISEMENT

După 8 ani de relație, Pepe a petrecut pentru prima dată sărbătorile fără Raluca Pastramă. Artistul a mărturisit cu cine s-a distrat de Crăciun și de Revelion.

La începutul lunii noiembrie, Pepe a anunțat prin intermediul unui videoclip postat pe contul său de YouTube că el și Raluca Pastramă au decis să pună capăt căsniciei lor.

ADVERTISEMENT

Ulterior, cei doi au refuzat să acorde mai multe detalii cu privire la motivul despărțirii, dar, deși artistul a mărturisit că vor divorța la notar, pe cale amiabilă, apele au devenit tulburi la scurt timp după anunțul separării.

Pepe, primele declarații despre sărbătorile departe de Raluca Pastramă

Pepe a petrecut sărbătorile de iarnă în sânul familiei, departe de fosta sa soție și alături de părinții, de frații săi și de micuțele Rosa și Maria. În cadrul unui interviu, cântărețul a mărturisit că s-a bucurat de momente speciale alături de cei dragi.

ADVERTISEMENT

Invitat în platoul emisiunii ”Showbiz Report”, de la Antena Stars, Pepe a declarat că sărbătorile de iarnă au decurs diferit față de anii precedenți, dar că s-a simțit foarte bine alături de familia sa, care îl susține necondiționat.

,,Am fost doar cu familia. Cu părinții, frații și copiii și a fost un Revelion altfel. Masa aia pregătită de părinți, televizorul, bradul, copiii care se bucurau și totul s-a învârtit în jurul lor. Le-am făcut un concert de karaoke. Deci a fost mai mult Revelionul copiilor apreciat de părinți și bunici. Eu întotdeauna am fost așa cu copiii. În alți ani eram la concerte, în seara de Revelion nu eram acasă. Sunt momente unice.”, a spus Pepe la Antena Stars.

ADVERTISEMENT

Referitor la divorțul de Raluca Pastramă, Pepe a mărturisit că, deși i-a fost greu să treacă peste despărțire, încearcă să vadă partea plină a paharului. Artistul este convins că nici fostei sale partenere nu i-a fost ușor să treacă peste separarea care a șocat o țară întreagă.

,,Cred că nu a fost pentru nimeni ușor, indiferent dacă este vorba despre despărțire sau nu. A fost un an dificil pentru toată lumea. După pandemia asta lucrurile au stat cumva altfel și acum fiecare cum a înțeles. Mergem cu fruntea sus mai departe și încercăm să facem fiecare zi mai frumoasă cumva.”, a mai adăugat Pepe.

ADVERTISEMENT
Tags: