ADVERTISEMENT
Life

Pepe, dezvăluiri despre viața de bărbat singur. Cum arată o zi din viața cântărețului

Autor: Alexa Serdan | 09.02.2021 | 09:03
Pepe, dezvăluiri despre viața de bărbat singur. Cum arată o zi din viața cântărețului
Pepe, dezvăluiri despre viața de bărbat singur. Cum arată o zi din viața cântărețului. Sursa foto: Instagram.com

Pepe, pe numele său real Ionuț Pascu, este din nou burlac după ce recent a semnat actele de divorț de mama fiicelor sale, Raluca Pastramă. Cântărețul se descurcă singur de mai bine de 3 luni și a povestit cum arată o zi din viața sa. 

ADVERTISEMENT

Artistul și frumoasa brunetă au pus punct unei căsnicii de 8 ani, Maria și Rosa Pascu rămânând în grija sa, lucru care i-a făcut pe mulți să se întrebe cum reușește să-și împartă treburile casnice cu cariera muzicală. Vedeta duce totul greul, dar nu se plânge.

Cântărețul se bucură și de un mic ajutor din partea unei doamne care vine în casa din Pipera pentru a face curățenie generală. Pepe a învățat să facă de toate de-a lungul anilor, inclusiv mâncare și curățenie, mai ales că locuiește singur de la o vârstă foarte mică.

ADVERTISEMENT

Pepe e din nou burlac. Cum se descurcă cu treburile casnice și cu fiicele sale

„Întotdeauna m-am descurcat singur, pentru că eu m-am mutat de la părinți de la vârsta de 15 ani. Am locuit singur, cu chirie, așadar am învățat să și spăl, să și calc, fac și curățenie.

În momentul de față, firesc, există cineva, o doamnă care are grijă de toate astea, și a existat întotdeauna în ultimii 15-20 de ani cineva care s-a ocupat de gospodărie, pentru că nu am timp. În casa mea găsești ce se găsește într-o casă normală.

ADVERTISEMENT

Eu sunt cel care gătește, am grijă să fie curățenie și ordine în fiecare zi; chiar dacă de două ori pe săptămână am pe cineva la curățenie generală, în viața de zi cu zi sunt extrem de ordonat și știu tot rostul casei, de la A la Z”, a declarat Pepe într-un interviu pentru viva.ro.

În altă ordine de idei, artistul a precizat că fiicele sale s-au obișnuit cu ideea că părinții lor nu mai locuiesc sub același acoperiș. Vedeta încearcă să le responsabilizeze tot mai mult, deși se topește după ele și le face toate poftele și mofturile.

ADVERTISEMENT

„Încerc să le responsabilizez pe cât posibil, să le fac să înțeleagă că nu e ușor să obții tot în viață, ci trebuie să și înveți, să fii muncitor, respectuos, cât se poate de educat, de atent la ce spun părinții.

Contează foarte mult să nu aibă senzația că li se cuvine orice, dar, sincer, mă topesc în fața fetițelor mele și fac tot posibilul să le îndeplinesc orice dorință, cât pot, cum pot”, a mai adăugat artistul.

ADVERTISEMENT
Tags:
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!