Life

Pepe, disperat după despărțirea de Raluca Pastramă. Mesajul deprimant postat de artist 

16.12.2020 | 15:28
Pepe disperat dupa despartirea de Raluca Pastrama Mesajul deprimant postat de artist
ADVERTISEMENT

Pepe și Raluca Pastramă s-au despărțit cu mai bine de o lună în urmă, iar cântărețul pare că suferă după fosta parteneră, așa cum reiese din mesajul deprimant pe care l-a postat pe rețelele de socializare. 

Chiar dacă face tot posibilul să pară un om puternic în fața fetițelor și a fanilor, Pepe are momente când divorțul de Raluca devine copleșitor și îl aduce la disperare. Acesta i-a tansmis un mesaj fostei partenere pe Instagram, într-un mod subtil.

ADVERTISEMENT

Bineînțeles, Pepe nu a menționat numele Ralucăi, însă citatul pe care l-a postat îi trimite pe internauți cu gândul la divorțul prin care trec amândoi la momentul actual.

Pepe, disperat după despărțirea de Raluca Pastramă. Mesajul deprimant postat de artist

După o căsnicie de opt ani, Pepe și Raluca Pastramă au decis să meargă pe drumuri separate. Artistul a anunșat divorțul pe canalul său de YouTube la începutul lunii noiembrie, moment în care lumea showbiz-ului românesc s-a cutremurat. Cântărețul are două fetițe cu soția lui, Maria și Rosa Alexandra.

ADVERTISEMENT

Din mesajele pe care le postează reiese că latino lover-ul suferă după despărțire mai jult decât lasă să se vadă și a postat un mesaj subtil adresat fostei sale partenere de viață. Este vorba despre un citata celebru, însă fanii și-au dat seama că are legătură cu momentele dificile prin care trece acum.

„Definiția prostiei. Să cunoști adevărul, să vezi adevărul, dar să crezi în continuare minciunile”, a postat artistul pe contul de Instagram.

ADVERTISEMENT
Pepe, mesaj deprimant pe Instagram
Pepe, mesaj deprimant pe Instagram. Sursa foto: Instagram

Având în vedere acuzațiile care i s-au adus Ralucăi Pastramă după ce l-ar fi înșelat pe artist cu un medic din Qarar, acestea ar putea sta la baza acestui mesaj. Cu toate acestea, bruneta a declarat că povestea cu medicul nu este adevărată și că nu i-a fost niciodată infidelă soțului ei.

Un alt motiv pentru care Pepe încă suferă după fosta soție este faptul că nu a șters fotografiile cu ea de pe conturile de socializare. Pe de altă parte, Raluca a eliminat imaginile cu fostul partener de viață, însă Pepe nu a recurs la această „mișcare”, informează spynews.ro.

ADVERTISEMENT

După mai multe certuri și scandaluri, Pepe și Raluca se luptă acum pentru avere, fiind vorba despre mai multe afaceri și bunuri pe care le au împreună.

ADVERTISEMENT
Tags: