Life

Pepe, duet emoționant cu fiica sa, Rosa. Cui i-a fost dedicată melodia

Pepe și-a lansat cea mai nouă melodie și și-a încântat fanii după ce a făcut duet cu fiica sa, Rosa. Melodia se numește "Iubesc" și este un featuring cu Theo Rose și Alessandra.
21.09.2021 | 16:35
Pepe duet emotionant cu fiica sa Rosa Cui ia fost dedicata melodia
Pepe, duet emoționant cu fiica sa, Rosa. Cui i-a fost dedicată melodia. Sursă foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Pepe a dat încă o lovitură cu cea mai nou piesă pe care a lansat-o marți. Melodia “Iubesc” este un featuring cu Theo Rose și Alessandra și transmite un mesaj foarte emoționant de iubire.

În videoclip apare și una dintre fiicele lui Pepe, Rosa, aceasta cântând în finalul melodiei alături de tatăl său.

ADVERTISEMENT

În doar câteva ore de la lansare noua piesă compusă de Pepe a adunat aproape 30.000 de vizionări.

Pepe, duet emoționant cu fiica sa, Rosa. Cui i-a fost dedicată melodia

Pepe și Rosa au făcut duet pentru prima dată. Cea mai nouă melodie lansată de artist se numește Iubesc, iar acesta a scris-o special pentru fiica sa. Mesajul este unul extrem de emoționant, cântărețul recunoscând că micuța este una dintre cele mai mari iubiri ale sale.

ADVERTISEMENT

De altfel, și videoclipul este emoționant. În acesta apar doi dansatori profesioniști și Pepe alături de Rosa. La final tatăl și fiica au și cântat împreună. Melodia “Iubesc” a fost compusă de Pepe și este un featuring cu Theo Rose și Alessandra.

Pepe a fost întrebat de curând de ce nu apar ambele fetițe pe care le are în videoclip, iar acesta a spus că Rosa este artista familiei, în timp ce surioara sa, Maria, este sportiva familiei.

ADVERTISEMENT

“Ești inima mea, iubirea mea
Ești fericirea din suflet
Ești minunea mea, ești viața mea
Ești frumusețe și zâmbet…

Apare minunea mea
Apare iubirea mea
Îmi schimbă viața și totul renaște cu ea”, sunt câteva dintre versurile dedicate de Pepe fetiței sale.

ADVERTISEMENT

 “Am o relație specială cu fetele mele”

Cântărețul are două fete din căsnicia cu Raluca Pastramă. Artistul a declarat mereu că Rosa și Maria sunt cele mai importante persoane pentru el.

“E cea mai frumoasă colaborare, aceasta cu fiica mea. Eu am o relație specială cu fetițele mele. Nu fac diferențe între ele. Rosa e mai artistă așa, cealaltă e mai sportivă.

S-a început școala, le-am dus la școală, Rosa m-a întrebat dacă vreau să stau cu ea. Azi urcam piesa pe YouTube. Urmează promovarea piesei, am dezvoltat un pic studioul ca să aduc band-uri, în pandemie am descoperit online-ul. Este important să privești partea plină a paharului și să faci lucruri”, a spus Pepe, azi, în platoul de la Neatza .

ADVERTISEMENT
Tags: