Life

Pepe, eveniment special la o zi după divorțul de Raluca Pastramă. Artistul a fost naș de botez

10.02.2021 | 13:09
Pepe eveniment special la o zi dupa divortul de Raluca Pastrama Artistul a fost nas de botez
ADVERTISEMENT

Pepe a avut parte de un eveniment special la numai o zi după divorțul la notar avut cu de mama fetelor sale, Raluca Pastramă. Artistul a fost naș de botez, creștinând-o pe fiica unuia dintre frații săi. 

Momentele emoționate au fost împărtășit cu fanii chiar de cântăreț, care a publicat mai multe imagini din Biserică. De la eveniment nu au lipsit nici fetele sale, Maria și Rosa Pascu, care l-au inspirat pe muzician să aleagă numele pentru nepoata sa.

ADVERTISEMENT

Botezul a fost unul restrâns, la care au luat parte multe rudele și persoanele apropiate, undeva la maxim 15-20 de persoane. Pepe a precizat cu această ocazie că fratele său, Miguel, a venit special de la Londra în țară pentru a o creștina pe fiica sa.

Pepe, naș de botez după divorțul de Raluca Pastramă. Pe cine a creștinat

„Astăzi a fost o nouă zi fantastică pentru mine, fiindcă Alexandra Maria a primit TAINA BOTEZULUI, Alexandra Maria, nepoata mea și fina mea, dar mai ales fina îngerilor mei, a ROSEI și a MARIEI!!!

ADVERTISEMENT

Vă mulțumesc eu mult, mult de tot pentru toate mesajele frumoase pe care le-ați trimis și vă transmit eu deocamdată din partea Alexandrei că și ea vă iubește!!!”, a scris Pepe pe pagina de Facebook, acolo unde a încărcat și mai multe imagini.

Pepe, cu nepoata și fiicele sale, Maria și Rosa
Pepe, cu fiicele sale, Maria și Rosa Pascu, și cu fina. Sursa foto: Facebook.com

Ulterior, cântărețul a făcut primele declarații despre taina botezului, mărturisind că nepoata sa, Alexandra Maria, a venit pe lume pe 29 noiembrie 2020, la Londra. Artistul a fost extrem de emoționat în Biserică, Pepe fiind de părere că nu e nimic mai frumos decât să botezi.

ADVERTISEMENT

În plus, emoțiile au fost mari și pentru că fetele cântărețului au fost nașe. Fiica cea mare a cântărețului, Maria Pascu, a ținut lumânarea bebelușului pe tot parcursul slujbei ținute de preot.

„Da, am creștinat-o pe fiica fratelui meu, Miguel. O cheamă Alexandra Maria, iar fetele mele (n.r. – Rosa Alexandra Pascu, Maria Pascu) m-au inspirat când am ales numele și tot ele au fost nașe. S-a născut pe 29 noiembrie și a venit de la Londra special pentru acest lucru. 

ADVERTISEMENT

Botezul a avut puțini invitați, iar petrecerea la fel, maxim 15-20 de invitați. A fost un moment foarte emoționant pentru mine, ce poate fi mai frumos decât să creștinezi un copil, mai ales când o faci în interiorul familiei”, a spus Pepe pentru cancan.ro.

ADVERTISEMENT
Tags: