Life

Pepe, imagine emoționantă cu fiul său și al lui Yasmine Ody. Micuțul îi bucură inima

Pepe a început să posteze tot mai des fotografii cu fiul său și al iubitei sale, Yasmine Ody. Cântărețul este tare mândru că a apărut în viața sa un băiat.
03.07.2022 | 13:23
Pepe imagine emotionanta cu fiul sau si al lui Yasmine Ody Micutul ii bucura inima
Pepe, o nouă imagine cu fiul său și al lui Yasmine Ody. Cum l-a fotografiat pe micuț. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Vedeta a postat o imagine emoționantă cu micuțul venit pe lume la începutul lunii iunie. Deși nu a trecut o lună de când spunea că vrea să-i fie respectată intimitatea și că nu va face publice poze cu bebelușul, iată că acum lucrurile stau altfel.

Pepe, o nouă imagine cu fiul său și al lui Yasmine Ody. Cum l-a fotografiat pe micuț

Pepe a distribuit o nouă poză cu fiul său și al lui Yasmine Ody, makeup artistul cu care formează un cuplu după divorțul de Raluca Pastramă. Îndrăgitul artist este în culmea fericirii de când a devenit tată de băiat.

ADVERTISEMENT

Bebelușul îi bucură inima vedetei de la Antena 1, care și-a dorit foarte mult un băiețel și de aproape o lună dorința i-a fost îndeplinită. Micuțul care a primit la naștere nota 1o poartă numele celebrului său tată.

„Pepe mic”, este mesajul care însoțește fotografia postată de Pepe pe pagina de Instagram și redistribuită de partenera sa de viață.

ADVERTISEMENT
Pepe Jr.
Pepe, imagine cu fiul său, Pepe Jr. Sursa foto: Instagram.com

Pepe, despre alegerea numelui fiul său

Prezentatorul show-ului Te cunosc de undeva a mărturisit de ce a luat decizia de a-i pune numele pe care-l folosește pe scenă de atâția ani. Artistul nu s-a gândit nicio secundă ca fiul său să aibă un prenume comun.

„Vine și Pepe… tare, din urmă. Îți dai seama, cum voiai să-i pun, Vasile, Marius, Gigel?! E mai modern decât Pepe, nu vezi că sunt la modă de atâția ani?!

ADVERTISEMENT

Cine ar putea să îi pună numele copilului lui Pepe, nu eu”, declara Pepe în urmă cu câteva luni, înainte ca partenera sa de viață să nască, notează libertateapentrufemei.ro.

Bebelușul urmează să fie creștinat în perioada următoare, vedeta de la Antena 1 precizând că evenimentul va fi unul discret și numai cu persoanele apropiate. Cei care-l iubesc pe artist și-l respectă nu vor lipsi de la botez.

ADVERTISEMENT