Life

Pepe, imagini de senzație cu fosta soție. Cum a apărut cântărețul alături de Raluca Pastramă de Paște

03.05.2021 | 16:53
Pepe imagini de senzatie cu fosta sotie Cum a aparut cantaretul alaturi de Raluca Pastrama de Paste
ADVERTISEMENT

Pepe a publicat câteva imagini de senzație alături de fosta sa soție, Raluca Pastramă. Artistul a apărut alături de fosta sa parteneră de viață chiar în ziua de Paște, dovadă că au rămas în relații foarte bune după divorț. 

Cântărețul și frumoasa brunetă au îngropat de mult securea trecutului și petrec destul de mult timp împreună. Cele două vedete se înțeleg foarte bine, asta pentru că au două fete la mijloc pentru care au vrut să fie cei mai buni prieteni.

ADVERTISEMENT

Tensiunile și certurile dintre Pepe și fiica lui Nelu Pastramă, Raluca Pastramă sunt de câteva luni bune istorie, cei doi luând masa de Paște împreună ca doi părinți responsabili pentru fiicele lor: Maria și Rosa Pascu, care au rămas în grija muzicianului.

Pepe și Raluca Pastramă, la aceeași masă. Unde au fost văzuți împreună

Raluca Pastramă a vorbit recent foarte deschis despre divorțul de Pepe, cu care a fost căsătorită timp de 8 ani. Bruneta a mărturisit că nu se aștepta să ajungă vreodată în acest punct al vieții sale, dar a învățat multe lucruri privind în urmă.

ADVERTISEMENT

Artistul și fosta sa parteneră de viață se înțeleg mult mai bine acum, Paștele nefiind prima sărbătoare pe care au petrecut-o la aceeași masă. Vedetele au sărbătorit inclusiv ziua de naștere a fiicei lor cea mică, care a avut loc luna trecută.

Raluca Pastramă alături de fiica sa cea mare
Raluca Pastramă alături de fiica sa cea mare. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

Frumoasa brunetă a lăsat garda jos de ceva vreme, precizând la un moment dat că a învățat din propriile greșeli. Raluca Pastramă consideră că a luat cea mai bună decizie când i-a spus lui Pepe că vrea să divorțeze după ani în care au încercat să se înțeleagă.

ADVERTISEMENT

„Au fost ani întregi în care am încercat amândoi. Nu a fost să fie. Este cel mai bine să nu te mai uiți înapoi. Doar să înveți din ce a fost, să nu mai repeți greșeli, asta clar. Dacă ai învățat, atunci da, poți merge înainte și poți progresa.

Dacă n-ai învățat și stai să te uiți tot timpul în trecut și stai să te gândești ce-ar fi fost dacă, atunci n-ai făcut nimic. (…). Nu m-aș fi gândit niciodată în viața mea că o să ajung să divorțăm, dar consider că e mai bine să fim fericiți.

ADVERTISEMENT

Cred că e mult mai bine așa. Au fost ani de zile în care am făcut noi tot ce am putut împreună să reușim să fie bine”, a spus Raluca Pastramă, fosta soție a lui Pepe, în cadrul unei emisiuni de la Antena Stars.

ADVERTISEMENT
Tags: