Life

Pepe încă o iubește pe Raluca Pastramă? Gestul cântărețului care nu a trecut neobservat

12.02.2021 | 08:16
Pepe inca o iubeste pe Raluca Pastrama Gestul cantaretului care nu a trecut neobservat
ADVERTISEMENT

Pepe și Raluca Pastramă au divorțat la notar în urmă cu câteva zile, însă fanii au observat un gest de-al artistului, care poate demonstra că încă are sentimente pentru femeia care i-a dăruit două fete, Maria și Rosa Pascu. 

Gestul cântărețului nu a fost trecut cu vederea, foarte multă lume întrebându-se care este motivul real pentru care apar în continuare fotografii cu cei doi în mediul online. Mai exact, solistul nu a șters nicio imagine în care este fosta parteneră de viață.

ADVERTISEMENT

Unii internauți sunt de părere că Pepe încă speră la o împăcare cu mama fiicelor sale, Raluca Pastramă. Cei doi au pus capăt relației după 8 ani de căsnicie, povestea lor de dragoste ajungând la final în clipa în care bruneta a plecat de acasă și s-a mutat la părinți.

Pepe, gest impresionant pentru Raluca Pastramă. Ce a dat de gândit

Nu același lucru se poate spune despre Raluca Pastramă, care a renunțat la fotografiile în care apare artistul încă de când au anunțat că au luat decizia de a merge pe drumuri separate. Pepe a fost cel care a transmis tuturor că nu mai merge pe același drum cu frumoasa brunetă.

ADVERTISEMENT

Cântărețul și fiica omului de afaceri Nelu Pastramă au rămas în relații destul de bune după divorțul produs la notar în urmă cu câteva zile. Cei doi sunt civilizați și maturi, mai ales că la mijloc au rămas două fete, care stau în casa artistului.

Pepe nu a șters imaginile cu fosta soție, Raluca Pastramă
Pepe nu a șters imaginile cu fosta soție, Raluca Pastramă. Sursa foto: captură foto Instagram

Pepe este topit după fetele sale, dorindu-și ca anul acesta să aibă parte de foarte multe schimbări în bine. Concurentul de la „Te cunosc de undeva!” se gândește mai mult la sănătate și la proiectele personale și nu spune „Nu” unei eventuale relații amoroase.

ADVERTISEMENT

„De la anul 2021 aștept schimbări în bine. Am început, din punctul meu de vedere, cu mult aplomb, cu mult curaj, știind că, dacă am trecut peste 2020, care a fost extrem de dificil, în 2021 lucrurile deja sunt oarecum în avantajul meu.

Nu am stat degeaba, și asta contează foarte mult. Profesional, îmi doresc să continui, să fiu sănătos, să pot să creez, să înregistrez cât mai multe videoclipuri, cât mai multe single-uri.

ADVERTISEMENT

Îmi doresc să am proiecte în TV și să merg foarte bine și pe partea de online. Personal, nu pot să îmi doresc decât sănătate și să mă bucur de familia mea și de copiii mei”, a spus artistul într-un interviu pentru revista VIVA!.

ADVERTISEMENT