Life

Pepe lămurește misterul domnișoarei cu care a fost surprins: ”Sunt bărbat și mă bucur de tot ce pot”

Pepe vorbește despre domnișoara cu care s-a speculat că ar avea o relație și explică ce se petrece, de fapt, în viața lui.
19.05.2021 | 12:35
Pepe lamureste misterul domnisoarei cu care a fost surprins Sunt barbat si ma bucur de tot ce pot
Pepe vorbeste despre femeile din viata lui, de dupa divort Colaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Surprins în compania unei domnișoare, proaspăt divorțatul Pepe a vorbit, în exclusivitate pentru FANATIK, despre relația pe care ar avea-o cu tânăra cu pricina.

Pepe este, acum, unul dintre burlacii României care se bucură, cu siguranță de mare succes în rândul doamnelor și domnișoarelor, dar, cu toate acestea, artistul nu este în situația de a se dedica unei anume femei.

ADVERTISEMENT

Pepe neagă că ar avea o relație de amor cu vreo domnișoară

”O să o spun sincer! În fiecare săptămână ies în oraș, la restaurant sau pe undeva. E normal să ies și cu diverse domnișoare, dar asta nu înseamnă că am vreo relație cu ele. Sau că mă însor, sau orice altceva”, a spus, pentru FANATIK, Pepe.

Mai mult decât atât, recunoaște el, acum, ca bărbat divorțat, timpul liber îl folosește așa cum poate el, chiar dacă, așa cum ne-a precizat, acesta este destul de puțin.

ADVERTISEMENT

”Eu, în perioada asta, am alte priorități, mă ocup de copiii mei, de afaceri, de Youtube, de lucrurile care mă interesează cu adevărat. Faptul că ies în oraș, o să o spun clar, este pentru că îmi petrec puținul timp liber așa cum îmi doresc. Am fost la ziua de naștere al domnișoarei respective, dar asta nu înseamnă că e ceva între noi”, a mai precizat Pepe, pentru FANATIK.

Pepe recunoaște că profită de libertatea unui burlac

Mai mult, ne-a precizat Pepe, faptul că este burlac și are obligații doar față de fetele pe care le are din căsătoria cu Raluca, îi permite să se distreze așa cum își dorește în momentele în care este liber.

ADVERTISEMENT

”Sunt bărbat și mă bucur de tot ce pot să fac acum. Dacă îmi doresc să mă întâlnesc cu cineva, o fac, și o fac din postura de bărbat liber. Și, o spun serios, chiar dacă pare o glumă, paparazzii mă pot prinde în fiecare săptămână cu altă domnișoară, dar le zic că nu e treaba lor. Eu nu am ce să vorbesc acum despre relații, dar faptul că mă văd cu femei este pentru că pot să o fac și e doar treaba mea”, ne-a mai spus Pepe, pe numele lui adevărat Ionuț Nicolae Pascu.

Pepe a fost surprins cu o domnișoară, la o petrecere

Zilele trecute, Pepe și vărul său, antrenorul vedetelor Alex Florescu, au fost surprinși împreună la o petrecere cu ștaif la un restaurant din nordul Bucureștiului, cei doi fiind invitații unei domnișoare cunoscute în lumea bună a Capitalei.

ADVERTISEMENT
Pepe
Pepe este preocupat de muzica si de fetitele sale, nu de relatii Sursa foto: Facebook

”Am fost invitați la ziua ei de naștere, nu e niciun mister. Ne cunoaștem, am mers acolo, ne-am distrat, dar asta nu înseamnă că am pe cineva. Eu înțeleg că, fiind singur, orice persoană cu care mă văd este suspectată și e subiectul speculațiilor, dar, vă zic eu, nu își au rostul lucrurile astea. Când am ceva de spus, o să anunț eu, personal”, a mai spus, pentru FANATIK, Pepe.

Pepe a divorțat de Raluca

După ce au avut o relație de opt ani, Pepe și Raluca au decis să își spună ”adio”, căsnicia lor ajungând la sfârșit, cei doi divorțând la notar după un scandal care, într-un final, a fost înăbușit de dragul fetițelor pe care le au împreună.

La ieșirea de la notar, locul unde s-au semnat actele de divorț la începutul acestui an, Pepe a explicat că a ajuns la o înțelegere cu Raluca și că au stabilit custodie comună pentru cele două fete ale lor, Maria și Rosa. Mai mult, de-a lungul ultimelor luni, Pepe pare să se implice la modul serios în educația celor două fetițe, iar relația pe care o are cu Raluca pare să fie una apropiată, chiar dacă nu mai este vorba de sentimente între cei doi.

ADVERTISEMENT
Tags: