Life

Pepe, moment de panică pentru fiul său și al lui Yasmine Ody. Ce a pățit micuțul în plină stradă

Pepe, la un pas de tragedie cu băiatul său și al lui Yasmine Ody. Ce s-a întâmplat cu bebelușul care a venit pe lume în iunie.
17.11.2022 | 17:43
Pepe moment de panica pentru fiul sau si al lui Yasmine Ody Ce a patit micutul in plina strada
Pepe, la un pas de tragedie cu băiatul său și al lui Yasmine Ody. Ce s-a întâmplat cu bebelușul. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Cântărețul și prezentatorul emisiunii Te cunosc de undeva a avut parte de un moment de panică. Fiul său și al actualei partenere de viață a fost scăpat de sub observație preț de câteva minute. Ce a pățit micuțul în plină stradă.

Pepe, la un pas de tragedie cu băiatul său și al lui Yasmine Ody. Ce s-a întâmplat cu bebelușul

Pepe și Yasmine Ody au mers zilele trecute la cumpărături, unde au fost însoțiți de fiul lor. Cei doi îndrăgostiți au mers într-un mall, de unde vedeta de la Antena 1 și-a achiziționat un costum pentru un eveniment.

ADVERTISEMENT

Toate lucrurile achiziționare și implicit aranjarea acestora în portagajul mașinii personale l-au făcut pe artist să uite câteva secunde de băiețelul său, care se afla într-un cărucior pentru copii.

Conform click.ro, cântărețul nu i-a pus frână acestuia și căruțul avea să se deplase și să plece de lângă ei. Momentul de neatenție a fost observat de un trecător, care a reacționat instant și l-a oprit.

ADVERTISEMENT

Mulțumirile nu au întârziat să apară din partea lui Pepe, care a binecuvântat gestul salvatorului. Ulterior, prezentatorul de la Te cunosc de undeva a avut grijă să-și pună cu atenție bebelușul în scoica din mașină.

De această dată, iubita vedetei, Yasmine Ody, a supravegheat întreaga operațiune cu maximă atenție, semn că a tras o sperietură destul de mare și a învățat o lecție valoroasă.

ADVERTISEMENT

Pepe, un tată împlinit și fericit

Pepe se poate considera un tată împlinit și fericit de când a venit pe lume fiul său, care de altfel, îi poartă numele. Micuțul i-a adus o bucurie imensă, chiar dacă cântărețul are două fete din mariajul cu Raluca Pastramă.

Renumitul prezentator și-a dorit mereu să aibă un băiat și visul i s-a împlinit alături de cea de-a treia soție. Semnarea actelor cu Yasmine Ody s-a făcut în cel mai mare secret, evenimentul fiind unul discret și restrâns.

ADVERTISEMENT

La rândul său fosta parteneră de viață s-a recăsătorit și a devenit pentru a treia oară. Frumoasa brunetă a născut o fetiță căreia i-a pus numele Maryam.

ADVERTISEMENT
Tags: