Life

Pepe, o nouă imagine specială cu fiul său și al lui Yasmine Ody. Cum arată micuțul

Pepe este tare mândru de fiul său și al frumoasei Yasmine Ody, dovadă că nu ratează ocazia să se fotografieze alături de micuțul de numai câteva luni.
22.08.2022 | 18:10
Pepe o noua imagine speciala cu fiul sau si al lui Yasmine Ody Cum arata micutul
Pepe, o altă poză emoționantă cu fiul său. Cu cine seamănă micuțul. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Renumitul muzician a distribuit o nouă imagine cu băiețelul său și al celei de-a treia soții. Cum arată acum bebelușul venit pe lume în luna iunie și pe care nu-l mai ascunde deloc de ochii fanilor și al curioșilor.

Pepe, o altă poză emoționantă cu fiul său. Cu cine seamănă micuțul

Pepe a postat o fotografie emoționantă cu fiul său și al lui Yasmine Ody, care i-a devenit soție acum ceva vreme. Cântărețul nu-și mai încape în piele de bucurie de când a devenit tată de băiat pentru că are și două fete.

ADVERTISEMENT

Micuțul Pepe Junior îi înseninează fiecare zi și îi umple sufletul de fericire, motiv pentru care vedeta nu ratează ocazia să le arate internauților cât de mult a crescut bebelușul, dar și cu cine seamănă la numai două luni.

În urmă cu foarte puțină vreme, vedeta de la Antena 1 a distribuit o poză în care își ține fiul în brațe. Micuțul pare să aibă foarte multe trăsături de la mama sa, makeup artistul Yasmine Ody, în vârstă de 27 de ani.

ADVERTISEMENT

Prezentatorul emisiunii Te cunosc de undeva! este un tătic responsabil și foarte modern, care își face mereu timp să stea împreună cu cei trei copii.

În plus, fetele Rosa și Maria sunt uneori prezente și la concertele pe care le susține prin țară, mai ales ăe litoralul românesc.

ADVERTISEMENT

Fiica cea mare a vedetei apare foarte des în imagini cu fratele său, semn că s-a format o legătură foarte frumoasă între ei. Totodată, fetele cântărețului mai au o soră mai mică din partea mamei lor, Raluca Pastramă.

Pepe și Raluca Pastramă, despărțire după 8 ani de mariaj

Pepe și fosta soție au pus capăt unui mariaj care a durat mai bine de 8 ani, după separare fiecare găsindu-și alt partener de viață și implicit dragostea. Ambii au devenit părinți între timp și s-au căsătorit cu jumătatea lor.

ADVERTISEMENT

Cântărețul și Raluca Pastramă păstrează o relație de prietenie de dragul fetelor pe care le au împreună. Copiii au rămas în grija prezentatorului de la Antena 1 și în casa în care s-au născut, iar custodia este una comună.

ADVERTISEMENT