Life

Pepe, pas important în relația cu Yasmine Ody. Ce decizie ar fi luat cei doi

Pepe și Yasmine Ody ar fi făcut un pas important în relația lor. FANATIK vă spune ce decizie ar fi luat cei doi
16.06.2021 | 09:46
Pepe pas important in relatia cu Yasmine Ody Ce decizie ar fi luat cei doi
Pepe, pas important în relația cu Yasmine Ody. Ce decizie ar fi luat cei doi Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Cântărețul de muzică latino a fost surprins în compania unei domnișoare. El a decis să-și asume relația cu aceasta.

Pepe a vorbit în exclusivitate pentru FANATIK despre relația cu Yasmine Ody. Mai nou, se pare că cei doi au luat o decizie importantă.

ADVERTISEMENT

Pepe, pas important în relația cu Yasmine Ody. Ce decizie ar fi luat cei doi

Apropiații celor doi au dezvăluit pentru Click.ro că Pepe și noua sa iubită s-au mutat deja împreună. Potrivit acestora, Yasmine și-ar fi transferat deja hainele în casa bărbatului.

Se pare că relația celor doi este una cât se poate de serioasă, deși solistul a declarat că sunt la început de drum. Totuși, acesta a explicat că se întâlnesc de ceva vreme, dar abia acum au hotărât să își asume public acest lucru.

ADVERTISEMENT

Recent, Pepe declara că nu exclude varianta căsătoriei, dacă va găsi o femeie potrivită. Cântărețul a trecut prin două căsnicii, cu Oana Zăvoranu și Raluca Pastramă.

Relația cu cea din urmă s-a încheiat în toamna anului trecut, iar divorțul a avut loc în luna februarie a acestui an. După opt ani și doi copii împreună, aceștia au semnat actele de divorț la notar.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, de dragul fetițelor, foștii parteneri de viață au păstrat o relație bună. Solistul a explicat că își dorește să se implice în aducația micuțelor.

Cum s-au cunoscut Pepe și Yasmine Ody

Noua iubită a artistului este un make-up artist cunoscut în show-biz. Acesta este și modul în care cei doi s-au cunoscut.

ADVERTISEMENT

Pepe și Yasmine se știu din anul 2017, când tânăra l-a machiat pe artist pentru videoclipul unei melodii. Aceștia au păstrat legătura, iar colaborarea profesională s-a trasnformat într-o relație de dragoste.

„Suntem acum în tatonări, ne-am văzut în oraș, ne bem cafeaua împreună și discutăm. Ce pot să spun mai multe, este clar tot ce se petrece între noi, dar nu vreau să dau prea multe explicații pe acest subiect. Vom vedea unde vom ajunge,” ne-a explicat solistul.

El a precizat că nu dorește să facă prea multe declarații cu privire la acest subiect, relația fiind la început. „Nu vreau să regret peste șase luni ceva spus acum, așa că tot ceea ce zic este că da, suntem împreună, ne-am asumat,” a adăugat.

ADVERTISEMENT
Tags: