Life

Pepe, petrecere surpriză pentru iubita lui. Cum arată Yasmine Ody, cu două luni înainte să nască

Pepe i-a organizat iubitei sale, Yasmine Ody, o petrecere surpriză cu ocazia zilei sale de naștere. Make-up artista este însărcinată, iar în vara acestui an va aduce pe lume un băiețel.
17.05.2022 | 14:05
Pepe petrecere surpriza pentru iubita lui Cum arata Yasmine Ody cu doua luni inainte sa nasca
Pepe i-a organizat o petrecere surpriză iubitei lui. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Pe 16 mai, iubita lui Pepe a împlinit 28 ani. Artistul o răsfață pe femeia care-i va oferi un băiețel în vara acestui an, astfel că i-a organizat acesteia o petrecere surpriză. Însărcinată în 7 luni, Yasmine a strălucit la aniversarea sa, s-a fotografiat alături de invitați, dar și de prezentatorul Te cunosc de undeva.

Iubita lui Pepe a împlinit 28 de ani. Prezentatorul Te cunosc de undeva i-a organizat o petrecere surpriză

Iubita lui Pepe a împlinit 28 de ani pe 16 mai, iar prezentatorul Te cunosc de undeva nu a putut să lase acest lucru să treacă neobservat. Cu toate că mai are doar două luni până-i va dărui un băiețel, artistul i-a organizat lui Yasmine Ody o petrecere surpriză.

ADVERTISEMENT
yasmine ody petrecere
Yasmine Ody a împlinit 28 de ani.
Foto: colaj Fanatik/ Instagram

Cei doi au făcut publice pe contul de Instagram câteva imagini de la eveniment. Fericirea se citește pe chipul viitoarei mămici.

Yasmine Ody a purtat un costum verde, care i-a scos în evidență conturul bine definit al burticii de gravidă. În picioare, tânăra a ales să poarte o pereche de încălțări albe, cu talpă joasă, prioritizând confortul.

ADVERTISEMENT

În ciuda sarcinii avansate, Yasmine Ody nu a părut să dea semne de oboseală. A petrecut alături de prietenele ei și de tatăl copilului său.

CATHERINE O'HARA
Iubita lui Pepe a strălucit la petrecerea de ziua ei.
Foto: Instagram

Ce nume au ales Pepe și iubita lui pentru băiețel?

Pepe și Yasmine Ody vor deveni curând părinții unui băiețel, iar artistul, care a fost destul de discret în ceea ce privește sarcina iubitei sale, a dezvăluit ce nume va purta micuțul. 

ADVERTISEMENT

„Vine și Pepe… tare, din urmă. Îți dai seama, cum voiai să-i pun, Vasile, Marius, Gigel?! E mai modern decât Pepe, nu vezi că sunt la modă de atâția ani?! Cine ar putea să îi pună numele copilului lui Pepe nu eu?!

Două luni mai are, două luni și un pic”, a povestit prezentatorul de la Te cunosc de undeva.

Din mariajul cu Raluca Pastramă, Pepe mai are două fetițe, Maria, în vârstă de 8 ani, și Rosa Alexandra, care are 6 ani.

ADVERTISEMENT
Tags: