Life
notix pixel id

Exclusiv. Pepe prezintă Te Cunosc de Undeva, la Antena 1! Ce se întâmplă cu Alina Pușcaș

Antena 1 a decis cu cine îl înlocuiește pe Cosmin Seleși la "Te Cunosc de Undeva". FANATIK a aflat cine este noul prezentator al show-ului de transformare și interpretare, alături de Alina Pușcaș.
12.01.2022 | 16:33
Exclusiv. Pepe prezintă Te Cunosc de Undeva, la Antena 1! Ce se întâmplă cu Alina Pușcaș
Pepe este noul prezentator al emisiunii Te cunosc de undeva, alături de Alina Pușcaș. Sursă foto: Montaj Fanatik
ADVERTISEMENT

După 16 sezoane în care s-a aflat la “cârma” emisiunii “Te Cunosc de Undeva”, Cosmin Seleși a fost pus pe liber de Antena 1, la sfârșitul anului trecut, când trustul INTACT a decis să nu îi mai prelungească actorului contractul.

A fost o lovitură neașteptată pentru Seleși care a prezentat show-ul transformărilor încă din primul sezon, care a debutat pe 17 martie 2012, cu excepția unor ediții în care nu a putut fi prezent.

Pepe, noul prezentator de la Te Cunosc de Undeva, alături de Alina Pușcaș

La scurt timp, actorul a putut fi văzut de telespectatori la postul concurent, PRO TV, acolo unde a apărut împreună cu trupa sa, în emisiunea lui Cătălin Măruță. Ulterior, Cosmin Seleși a filmat pentru PROTEVELION și, alături de vedetele postului, a reușit să pună în scenă un super show apreciat de telespectatori. Nu o spunem noi, ci ratingul obținut de PRO TV care, pentru prima dată, în 20 de ani, a reușit îl învingă pe Dan Negru, cunoscut ca fiind “Regele audiențelor” de Revelion.

ADVERTISEMENT

Antena 1 nu a pierdut vremea și a purtat negocieri pentru noul prezentator al emisiunii “Te Cunosc de Undeva”, iar alegerea nu a fost deloc una grea. Conform informațiilor obținute de FANATIK, producătorii emisiunii au știut din start ce își doresc: un coleg celebru pentru Alina Pușcaș, cu “cârlig” la telespectatori și familiarizat cu show-ul “Te Cunosc de Undeva”.

FANATIK a aflat că toate discuțiile purtate în spatele ușilor închise au dus către un singur nume: Pepe. De-a lungul anilor, telespectatorii Antenei 1 au putut să-l vadă pe cântăreț și la masa juriului, și în postura de concurent, la “Te Cunosc de Undeva”.

ADVERTISEMENT

De altfel, Pepe a câștigat două sezoane ale show-ului, sezonul 3, respectiv sezonul 4,  așadar alegerea celor de la Antena 1 nu a fost deloc surprinzătoare nici măcar pentru cei patru jurați care, conform informațiilor aflate de FANATIK, au fost deja anunțați despre noul rol avut de cântăreț în emisiune.

Pepe: “Da, este adevărat, dar nu am semnat contractul încă”

”Mă mir că aveți asemenea informații. Da, este adevărat, sunt în discuții cu Te Cunosc de Undeva pentru a face parte din noul proiect. Ei mă vor, discutăm și despre chestiunea de a prezenta show-ul, am discutat și despre posibilitatea de a fi concurent. Nu este încă nimic stabilit 100%, nu am semnat contractul încă.

ADVERTISEMENT

Ca să fiu sincer, sunt în discuții pentru mai multe proiecte (râde, n.red.). Repet, nimic nu este încă bătut în cuie, dar, dacă voi ați aflat deja, înseamnă că ei au decis să continuăm discuțiile, poate chiar s-au hotărât să batem palma. Dar mai sunt de pus la punct niște chestiuni”, a spus, în exclusivitate pentru FANATIK, Pepe.

Ce spune Cosmin Seleși, după ce a fost înlocuit la Te Cunosc de Undeva

Noua mutare făcută de Antena 1 nu l-a surprins pe Cosmin Seleși care ne-a declarat că știa deja că a fost înlocuit cu Pepe, în noul sezon Te Cunosc de Undeva.

ADVERTISEMENT

“Sunt în vacanță acum. Știam înaintea voastră cine o să fie. Mulțumesc!”, ne-a spus Cosmin Seleși, evitând să facă declarații despre alegerea Antenei 1.

Când încep filmările pentru noul sezon “Te cunosc de undeva”

Filmările celui de-al 17-lea sezon al emisiunii “Te cunosc de undeva” ar urma să înceapă luna aceasta, iar în prezent se poartă negocieri pentru definitivarea listei de concurenți. Alina Pușcaș rămâne în proiect, alături de Pepe, iar sezonul al 17-a se anunță unul al surprizelor, conform informațiilor noastre.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 866. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri