Life

Pepe, primele declarații despre nunta cu Yasmine Ody: ”Chiar ne-am simțit tare bine”

Pepe, prima mărturie după ce a făcut cununia religioasă cu Yasmine Ody. Ce a dezvăluit prezentatorul de la Te cunosc de undeva.
10.06.2024 | 16:05
Pepe primele declaratii despre nunta cu Yasmine Ody Chiar neam simtit tare bine
Pepe, prima mărturie după ce a făcut cununia religioasă cu Yasmine Ody. Ce a dezvăluit prezentatorul de la Te cunosc de undeva. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Pepe, primele declarații despre nunta cu Yasmine Ody. Vedeta de la Antena 1 s-a „simțit tare bine” alături de partenera de viață și de invitații care au luat parte la evenimentul grandios. În aceeași zi a fost sărbătorit și fiul artistului.

Pepe, prima mărturie după ce a făcut cununia religioasă cu Yasmine Ody. Ce a dezvăluit prezentatorul de la Te cunosc de undeva

Pepe, prima mărturie după ce a făcut cununia religioasă cu Yasmine Ody. Ce a dezvăluit prezentatorul de la Te cunosc de undeva. Renumitul moderator s-a distrat enorm în ziua în care și-a unit destinul cu aleasa inimii sale.

ADVERTISEMENT

„Chiar ne-am simțit tare bine. Ăsta a fost conceptul (n.r. ca toată lumea să se distreze). Eu am anunțat de la bun început că vreau să ne bazăm foarte mult pe distracție și că nu mergem neapărat pe niște lucruri așa formate într-un clișeu.

Cu ocazia asta vreau să le mulțumesc tuturor celor ce m-au ajutat, pentru că e important să vii cu o idee bună. Ni s-a organizat toată locația după placul și după gustul nostru.

ADVERTISEMENT

Am avut un concept foarte clar, bine definit. Ne-au ajutat ei foarte mult. Eu m-am implicat mai mult în ultimele 3-4 zile”, a declarat Pepe despre nunta cu a treia soție, Yasmine Ody, pentru Antena Stars, relatează spynews.ro.

Pepe, încântat de programul artistic de la propria nuntă

Pepe s-a declarat extrem de încântat de programul artistic de la propria nuntă care a avut loc în urmă cu numai câteva zile. Prezentatorul emisiunii Te cunosc de undeva a avut cântăreți de seamă, printre care s-a numărat și Theo Rose.

ADVERTISEMENT

Îndrăgitul artist crede că totul a fost deosebit, ținând cu această ocazie să le mulțumească celor care au întreținut atmosfera. Vedeta consideră că soliștii au făcut un show de zile mari, un spectacol pe care nu-l va uita prea curând.

„Am avut parte de oameni care au venit să se bucure din suflet. A fost o nuntă fără obligații, au fost niște oameni care au venit cu tot dragul și m-am bucurat că au venit”, a completat Pepe, mai arată sursa citată.

ADVERTISEMENT

Moderatorul de la Antena 1 și partenera de viață nu au făcut cununia religioasă în Biserică, iar dansul mirilor a fost unul special. Prezentatorul și cunoscutul make-up artist s-au distrat până dimineața, bifând două evenimente majore din viața lor.

ADVERTISEMENT