Life

Pepe, primele declarații după ce a devenit tată de băiat: „Le-am dat imagini cu noi din spital”

Pepe a făcut primele declarații după ce a devenit tată marți, pe 7 iunie, refuzând să publice deocamdată imagini cu băiețelul său. Acesta a oferit câteva poze, însă, comunității sale de pe Youtube.
09.06.2022 | 09:57
Pepe primele declaratii dupa ce a devenit tata de baiat Leam dat imagini cu noi din spital
Pepe a devenit de curând tată de băiat. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Pepe este în culmea fericirii după ce a devenit tată de băiat, iar asta s-a văzut foarte bine în concertul live pe care l-a realizat miercuri seară (n.r.: 8 iunie) pe canalul său de Youtube.

Pepe, în culmea fericirii după ce a devenit tată de băiat

Artistul l-a avut invitat pe Vali Vijelie, alături de care a cântat mai bine de 3 ore pentru fanii săi, cei cu care petrece săptămânal în mediul online încă din perioada stării de urgență.

ADVERTISEMENT

Proiectul Bar Online al lui Pepe de pe Youtube se bucură de un succes destul de mare în mediul virtual. Săptămână de săptămână, cântărețul invită o serie de artiști cu care îi încântă pe internauți.

Membrii chat-ului de pe Youtube s-au putut bucura și de primele imagini cu băiețelul lui Pepe, în privat. Cântărețul a refuzat să publice fotografiile pe vreun cont de socializare, dorind să se bucure în intimitate de momentele frumoase de acum.

ADVERTISEMENT

Pepe a spus că motivul pentru care a ales să nu confirme și să nu publice poze cu Yasmine sau cu bebelușul este din cauza presei. Acesta a luat o decizie de ceva timp, și anume nu își mai dorește să apară în public vorbind despre viața sa personală, după tăvălugul creat în presă de divorțul de Raluca Pastramă.

„Am zis să rămână în familie, că așa-i frumos”

„Pentru familia Pepe Online, le-am dat imagini cu băiețelul, cu noi din spital. N-am vrut să le fac publice. Știam că le preia toată presa. Am zis să rămână în familie, că așa-i frumos.

ADVERTISEMENT

Toate la timpul lor. Să mai treacă o perioadă, poate câteva zile, câteva ore, câțiva ani. Nu ne plac lucrurile grăbite. În familie se împart și necazurile și bucuriile”, a declarat aseară Pepe pe Youtube.

Vali Vijelie i-a și dedicat o melodie cântărețului de muzică latino, una care vorbește despre bucuria părintelui căruia i s-a născut un băiat. Melodia a ajuns la inima lui Pepe, vizibil emoționat în timp ce îl asculta pe Vijelie.

ADVERTISEMENT

 

Tags: