Life

Pepe rămâne ferm pe poziție! Nu mai e cale de împăcare cu Raluca Pastramă. Reacția brunetei

07.02.2021 | 17:36
Pepe ramane ferm pe pozitie Nu mai e cale de impacare cu Raluca Pastrama Reactia brunetei
ADVERTISEMENT

Deși fanii sperau că până la urmă vor reuși să-și salveze căsnicia, actele au fost deja depuse, iar Pepe nici nu vrea să audă de o eventuală împăcare cu Raluca Pastramă. În tot acest timp, bruneta stă cât mai departe de lumina reflectoarelor și încearcă să-și găsească alinarea în cele sfinte.

Singura parte bună e că au pus capăt certurilor din ultima perioadă și vor divorța pe cale amiabilă, în fața notarului public. Cât despre Rosa și Maria, cele două fetițe ale cuplului, acestea vor locui împreună cu tatăl lor, iar custodia va fi comună.

ADVERTISEMENT

Copiii înțeleg. Dacă ești sincer cu copiii și comunici și dacă începi să explici, să stea ambii părinți de vorbă când se iau niște decizii, copiii înțeleg. Asta s-a întâmplat din prima zi”, susține îndrăgitul artist.

Pepe e categoric: nu mai există cale de împăcare cu Raluca Pastramă

Noi nu suntem certați, dar de împăcare nu se pune problema, sub nici o formă, ca relație nici nu se pune problema, noi am vorbit și azi. O să divorțăm la notar.

ADVERTISEMENT

Nu mai avem nicio treabă. Noi nu mai dormim în același pat din octombrie. Noi stăm la aceeași masă împreună.

Am vorbit și noi cu persoane care au mai trecut prin viață. Copiii au reacționat chiar bine, nu ne așteptam ca ele să știe deja ce înseamnă situațiile de genul.

ADVERTISEMENT

Am stat amândoi de vorbă cu ele. Noi știm cel mai bine. Noi suntem sursa, despre noi este vorba. Important este să fim sănătoși și să luăm cele mai bune decizii, atât pe plan personal, cât și pe plan profesional.

Cred că o sănătate psihică și fizică contează mult mai mult decât o dorință egoistă. Anul 2020 nu a fost ușor pentru mine. S-au produs schimbări mari, nu doar pandemia.

ADVERTISEMENT

A fost și cu divorțul, că nu e niciun secret, nu ne ascundem. Au fost niște schimbări majore și sunt în continuare schimbări majore în viața mea, însă trebuie să vedem de fiecare dată jumătatea plină a paharului”, a declarat Pepe la Antena Stars.

Fosta soție încearcă să-și regăsească liniștea prin rugăciune

Între timp, Raluca Pastramă încearcă să treacă peste această situație printr-o apropiere mai mare de cele sfinte. Cu puțin în urmă, bruneta a postat pe rețelele de socializare o poză dintr-o biserică, semn că a luat parte la slujba de dimineață.

Nu mai e un secret pentru nimeni că atât ea, cât și Pepe provin dintr-o familie foarte credincioasă. Ba chiar încearcă să le insufle aceleași valori și celor două fetițe pe care le au împreună.

ADVERTISEMENT