Life

Pepe și-a dus fetele într-un loc de poveste. Imagini inedite cu artistul și comorile sale

Pepe și-a răsfățat fetele cum doar un tată adevărat o poate face. Le-a dus pe prințesele sale într-un loc magic: Disneyland Paris.
06.07.2021 | 12:19
Pepe sia dus fetele intrun loc de poveste Imagini inedite cu artistul si comorile sale
ADVERTISEMENT

Pepe le-a oferit o surpriză uriașă fetelor sale, Rosa și Maria! Le-a dus într-o excursie magică, pe care cele două cu siguranță o vor ține minte toată viața.

Artistul a plecat cu fiicele sale la Disneyland Paris și a postat câteva filmulețe cu felul în care s-a distrat cu acestea. Cântărețul de muzică latino a publicat imagini inedite cu vacanța din Paris pe contul personal de Instagram, la secțiunea Story.

ADVERTISEMENT

Rosa Alexandra și Maria s-au simțit ca într-un basm la Disneyland, iar tatăl lor a intrat în poveste de dragul celor două prințese.

Pepe și fetele sale, la Disneyland Paris

Maria, fata cea mică a lui Pepe și-a dorit să fie unul dintre personajele din producțiile Disney și s-a echipat corespunzător pentru această aventură de neuitat.

ADVERTISEMENT

Aceasta s-a îmbrăcat în Minnie Mouse, având și urechiușele celebrului personaj de desene animate. Pepe le-a făcut toate poftele fiicelor sale. La lăsatul serii, artistul și cele două comori au asistat și la o piesă de teatru pentru copii, evident tot cu personajele din desenele lor preferate.

Cei trei au călătorit cu barca și s-au întâlnit cu legende ale producțiilor Disney precum Jack Sparrow din Pirații din Caraibe. Uimirea și bucuria de pe chipul fetelor nu au preț. Cântărețul a fost extrem de bucuros că a putut să le aducă această fericire în sufletele fiicelor sale.

ADVERTISEMENT

Rosa și Maria sunt fetele pe care Pepe le are din căsnicia cu Raluca Pastramă, care s-a încheiat în primul an de pandemie din motive pe care cei doi nu au vrut să le dezvolte.

Rosa Alexandra, îmbrăcată în Minnie Mouse
Pepe s-a bucurat de vacanța în Paris cu fiicele sale la parcul de distracții pentru copii Disneyland
Artistul a intrat în mintea copiilor imediat ce a pășit spre parcul Disney

Ce vârste au fiicele artistului

Cea mare, Maria, are 9 ani, iar Rosa are 6. Cântărețul a declarat în repetate rânduri că venirea pe lume a celor două prințese i-a schimbat viața complet.

ADVERTISEMENT

Cântărețul le duce des în excursii pe cele două fete. Își dorește ca acestea să aibă parte de o copilărie așa cum merită orice copil pe lumea asta.

Despărțirea artistului de Raluca Pastramă, mama copilelor, nu a schimbat cu nimic relațiile din familia muzicianului. Cei doi foști soți se înțeleg în continuare bine, chiar dacă nu mai poate fi vorba despre o poveste de iubire. Aceștia fac tot posibilul ca fetele lor să nu duca lipsa niciunuia dintre ei.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ADVERTISEMENT
Tags: