Life

Pepe și-a filmat iubita însărcinată în 5 luni. Cum arată acum Yasmine Ody

Pepe și Yasmine Ody, partenera lui, sunt foarte fericiți și asta pentru că urmează sa devină părinți. Artistul și-a filmat iubita însărcinată în 5 luni și a publicat imaginile pe internet.
30.03.2022 | 01:01
Pepe sia filmat iubita insarcinata in 5 luni Cum arata acum Yasmine Ody
Iubita lui Pepe este însărcinată în 5 luni. Foto: Colaj Fanatik/ Instagram
ADVERTISEMENT

Yasmine este însărcinată în 5 luni și mai are puțin până să aducă pe lume primul său copil. Pepe, în schimb, nu este străin de viața de părinte. Artistul mai are două fete, Maria și Rosa, din căsnicia cu Raluca Pastramă.

Cum arată iubita lui Pepe însărcinată în 5 luni. Artistul a publicat imaginile cu Yasmine Ody pe Instagram

Pepe a filmat-o pe iubita sa în timp ce juca cu un băiețel. Burtica de gravidă a acesteia ieșea destul de mult în evidență, mai ales că Yasmine a ales să poarte o rochie mulată pe corp.

ADVERTISEMENT

În filmare, Pepe se aude cum îi spune partenerei lui că a imortalizat momentele pentru a-și da seama cum o să arate viitorul lui. Artistul urmează să devină anul acesta tată de băiat.

„Am vrut să văd cum îți stă cu burtică și cu băiat.”, i-a spus Pepe iubitei sale.

Pepe a oferit detalii despre sarcina iubitei sale

Pepe a mai fost căsătorit de două ori, cu Oana Zăvoranu, de care s-a despărțit cu scandal și cu Raluca Pastramă. Din ultima relație, artistul are două fete, pe Rosa și Maria, despre care vorbește de fiecare dată cu mândrie.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă nu a părut să aibă prea mult noroc în relațiile amoroase, Pepe rămâne un familist convins. Actuala sa iubită, Yasmine Ody, este însărcinată în 5 luni și urmează să aducă pe lume un băiețel.

Primii care au aflat vestea cea mare au fost apropiații, cărora artistul le-a dezvăluit în luna decembrie a anului trecut că va mai avea un copil.

ADVERTISEMENT

„Sunt foarte mândru și fericit! Suntem foarte fericiți! Dumnezeu le așează cum știe el mai bine! Am știut și eu cu cine să împart știrea, cei din familia mea și prietenii mei apropiați știau.

Apoi mi-am asumat ce am vorbit cu cei din familia Pepe online, abonații mei de pe contul de Youtube și de pe pepe.ro, toți cei care au participat la toate evenimentele online pe care le-am susținut pe timpul celor 2 ani de pandemie. 

ADVERTISEMENT

Am o întreagă familie acolo care m-au sprijinit și au susținut tot ceea ce am făcut. Lor le-am împărtășit secretul undeva prin luna decembrie, la final. Este o știre falsă că este însărcinată în 7 luni, e în 5 luni, cam așa.”, a declarat Pepe.

ADVERTISEMENT
Tags: