Life

Pepe și-a surprins copiii într-o ipostază emoționantă. Maria și Rosa își adoră fratele mai mic

Cum și-a surprins Pepe cei trei copii? Fetițele pe care le are din relația cu Raluca Pastramă sunt topite după frățiorul lor mai mic.
06.01.2023 | 14:34
Pepe sia surprins copiii intro ipostaza emotionanta Maria si Rosa isi adora fratele mai mic
Pepe, imagini emoționante cu copiii lui. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Pepe a distribuit în mediul online imagini emoționante cu cei trei copii. Maria și Rosa sunt foarte atașate de Pepe Jr, băiatul artistului și al lui Yasmine.

Pepe, imagini emoționante cu cei trei copii ai săi. Cum i-a surprins artistul

De când a devenit tată de băiat, Pepe este mai fericit ca niciodată. Micuțul a întregit familia artistului, care nu le neglijează nici pe fetele sale din mariajul cu Raluca Pastramă, Maria și Rosa.

ADVERTISEMENT

În această perioadă, vedeta Antena 1 se află într-o vacanță la munte alături de copii și de soția lui, Yasmine, și împarte cu urmăritorii săi din mediul online toată experiența.

Pe Instagram, Pepe a publicat un video care demonstrează cât de mult își iubesc fetele fratele mai mic. În timp ce îl țin în brațe și îl sărută, micuțul le răspunde așa cum știe la cele câteva luni ale sale: le privește cu ochi mari și râde cât poate de tare.

ADVERTISEMENT

Într-un interviu acordat recent, artistul a dezvăluit că este un tată grijuliu, devotat copiilor săi și că cel mai important pentru ele este să fie prieten cu micuții.

„Ca tată mă consider cât se poate de atent, grijuliu și implicat. Ca tată de trei copii sunt extrem de fericit. Cel mai important lucru este ca ai mei copii să nu aibă teamă de mine.

ADVERTISEMENT

Îmi place să ne bucurăm împreună de copilărie. Sunt foarte atent și le umplu programul cu multe activități ca să descopere singuri ce le place și ce nu le place. Fiecare om are drumul său în viață”, a spus Pepe, citat de Viva.ro. 

Pepe a lansat o melodie dedicată familiei lui

Melodia cu care Pepe a însoțit videoclipul emoționant cu copiii săi este cea pe care a lansat-o chiar înainte de sărbători. Intitulată „Familia mea” piesa este o declarație de dragoste în versuri pentru cei mai importanți oameni din viața sa.

ADVERTISEMENT

„Este o piesă cu și despre familia mea. Cred că ar trebui să atingă la suflet orice om care își iubește sincer familia și care vrea să transmită un mesaj de dragoste în această perioadă frumoasă.

De multe ori, poate ți-e greu să îi spui mamei, tatei, copiilor, soției un ‘te iubesc’ sincer și pur, iar melodia asta e o dedicație. Am făcut-o din suflet”, a declarat Pepe în emisiunea lui Cătălin Măruță.

ADVERTISEMENT