Life

Pepe și Raluca au de împărțit o avere impresionantă. Ce afaceri au cei doi foști soți

03.11.2020 | 15:33
Pepe si Raluca au de impartit o avere impresionanta Ce afaceri au cei doi fosti soti
ADVERTISEMENT

De-a lungul căsniciei lor, Pepe și Raluca Pastramă s-au implicat în diverse afaceri și au adunat o avere impresionată. În prezent, după divorț, cei doi trebuie să împartă totul.

Vestea că Raluca și Pepe divorțează a șocat o lume întreagă. Deși cei doi s-au înțeles în privința separării, aceasta având loc la notar, în mod amiabil, foștii soți sunt nevoiți să împartă o avere considerabilă.

ADVERTISEMENT

Pe lângă banii făcuți din muzică, Pepe s-a implicat în afaceri care i-au adus un profit major și, împreună cu soția sa, a deschis o grădiniță și un salon de înfrumusețare.

Pepe și Raluca au de împărțit o avere impresionantă. Ce afaceri au cei doi foști soți

Pepe și Raluca au fost o familie unită și au fost implicați în diverse afaceri, împărțindu-și resposabilitățile. Cei doi foști parteneri au pus bazele unei grădinițe și dețin și un salon de lux de înfrumusețare.

ADVERTISEMENT

Cântărețul și soția sa au deschis o grădiniță, care poartă numele celor două fetițe pe care le au împreună. Investiția s-a ridicat la suma de 450.000 de euro, iar Raluca a fost cea care s-a ocupat de partea administrativă.

,,M-am ocupat de absolut tot. De amenjare, de angajați, de absolut tot ce s-a făcut acolo. Deci, de absolut tot ce s-a făcut în grădinița noastră, eu m-am ocupat! Pepe e foarte ocupat și are cântări! Avem șase educatori! Copiii vor învăța inclusiv și limbi străine! Capacitatea grădiniței este de 100 de copii”, povestea Raluca, în urmă cu ceva timp.

ADVERTISEMENT

Mai apoi, interpretul de muzică latino a scos din buzunar 100.000 de euro pentru un salon de frumusețe, îndeplinindu-i visul soției sale, aceasta fiind pasionată de make-up. Raluca a avut propriul loc pentru a-și pune în practică talentul. Multe vedete din showbiz-ul românesc au trecut pragul salonului, dar, din cauza pandemiei, cei doi soți au fost nevoiți să închidă salonul.

,,Vă anunţăm cu părere de rău, că dată fiind situaţia actuală, salonul se va închide pe o perioadă nedeterminată, care sperăm să fie cât mai scurtă. Noi zicem că doar astfel putem preveni nişte probleme ce ar putea escalada în condiţiile în care, indiferent de cât de precauţi am fi, lucrurile se pot întâmpla. Vom rămâne alături de voi online şi sperăm să ne revedem cu bine!”, anunța Pepe, în urmă cu câteva luni.

ADVERTISEMENT

Raluca și Pepe s-au căsătorit în 2014, iar acum au decis să pună capăt relației lor. Deși păreau să aibă o căsnicie perfectă, de vreme ce ambii soți se surprindeau reciproc cu declarații de dragoste în mediul online, fiind mereu zâmbitori unul în compania celuilalt, relația lor a fost greu încercată de-a lungul timpului, iar aceștiu au ajuns, în final, să divorțeze, spre dezamăgirea fanilor.

Cu toate acestea, fiind două persoane mature și discrete, cei doi nu au dorit să încheie povestea lor de iubire cu scandal, așa că au ajuns la un consens, divorțând la notar. Pepe și Raluca sunt în relații bune, conform spuselor artistului, implicându-se în creșterea micuțelor ca până acum. Cuplul este nevoit să împartă o avere de aproximativ jumătate de milion de euro.

ADVERTISEMENT
Tags: